Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κιν: «Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός, δείξαμε φοβισμένοι κατά διαστήματα»

Κιν: «Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός, δείξαμε φοβισμένοι κατά διαστήματα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2024 03:55
Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν ο οποίος στάθηκε στην ποιότητα του Ποντένσε ενώ τόνισε ότι η ομάδα του έδειξε φοβισμένη κατά διαστήματα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε ευκαιρία να προκριθεί στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά τη νίκη με 4-1 επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά στη ρεβάνς της Σερβίας ηττήθηκε με 6-1 στην παράταση και υπέστη τη βαρύτερη ήττα της στην Ευρώπη.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός των Ισραηλινών, Ρόμπι Κιν έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού τονίζοντας πως ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα ενώ στάθηκε στην ποιότητα του Ποντένσε (γκολ, δύο ασίστ) για τον οποίο είχε κάνει αναφορά και πριν το ματς στο Φάληρο.

Μεταξύ άλλων ο Ιρλανδός τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ δήλωσε:

«Δεν παίξαμε καλά από την αρχή, ήταν πολύ καλύτεροι. Είναι μια δύσκολη βραδιά. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα και ότι ίσως ήταν μεγάλο το σκορ στον πρώτο αγώνα. Δεν θέλαμε να χάσουμε έτσι. Μπράβο στον Ολυμπιακό, είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Δεν κατηγορώ τους παίκτες, προσπάθησαν, αλλά ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος. Μπορούσατε να δείτε την ποιότητα του Ποντένσε. Οι σπουδαίοι παίκτες εμφανίζονται σε μεγάλες στιγμές, και αυτό έγινε. Δεχθήκαμε πάρα πολλά εύκολα γκολ, δείξαμε λίγο φοβισμένοι κάποιες φορές.

Ήταν μια καλή ευρωπαϊκή σεζόν, αλλά είναι δύσκολο να το αποδεχτείς αυτή τη στιγμή, μετά από μια τέτοια ήττα. Αν ήταν λίγο χαμηλότερο το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά. Χρειαζόμαστε χαρακτήρα τώρα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, είναι σημαντικό, θέλω να δω μεγάλο χαρακτήρα για να ανακάμψουμε, οι παίκτες πρέπει να δείξουν ότι έχουν την πίστη να προχωρήσουν μπροστά
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.