Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Διάδοχος του Σάρι στη Λάτσιο ο Τούντορ

Οριστικό: Διάδοχος του Σάρι στη Λάτσιο ο Τούντορ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
15/3/2024 02:57
Ο Ιγκόρ Τούντορ θα είναι ο νέος προπονητής της Λάτσιο και θα αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, μετά την απομάκρυνση του τελευταίου από την ομάδα της Ρώμης.

Τα αρνητικά αποτελέσματα του συλλόγου της ιταλικής πρωτεύουσας τον τελευταίο καιρό είχαν ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο Σάρι και αμέσως ξεκίνησε το... σίριαλ της διαδοχής του.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι το κλαμπ της «αιώνιας πόλης» θα πορευόταν μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τον υπηρεσιακό Τζιοβάνι Μαρτουσέλο στο «τιμόνι» και θα αναζητούσε με ψυχραιμία το προσεχές καλοκαίρι τον επόμενο... μόνιμο προπονητή.

Ωστόσο η απόφαση της διοίκησης της Λάτσιο ήταν διαφορετική και θέλησε να κινηθεί άμεσα για να καλυφθεί το κενό στην άκρη του πάγκου.

Οι υποψήφιοι φαινόταν πως ήταν αρκετοί κι ανάμεσά τους είχε αναφερθεί και το όνομα του Ματίας Αλμέιδα της ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυε όπως αποδείχθηκε, ενώ εκτός «κάδρου» ήταν και ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Εξάλλου ο τελευταίος ναι μεν θα αποχωρήσει από την Πόρτο στο φινάλε της φετινής σεζόν αλλά ψάχνει κάτι σαφώς καλύτερο από την... μπερδεμένη Λάτιο.

Τελικά όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα της Παρασκευής (15/3), τα ηνία θα αναλάβει ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Κροάτης τεχνικός στα 45 του χρόνια ήταν χωρίς δουλειά από το φινάλε της περσινής αγωνιστικής περιόδου, όταν αποφάσισε να αποχωρήσει μόνος του από τον πάγκο της Μαρσέιγ, αδυνατώντας να συνεργαστεί με τους διοικούντες και παράλληλα δίχως να αντέχει τις παράλογες απαιτήσεις του κοινού της ομάδας της νότιας Γαλλίας.

Πλέον όμως είναι έτοιμος να αναλάβει τη Λάτσιο, ενώ δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι τη σεζόν 2015/16 είχε περάσει ανεπιτυχώς από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Μένει να φανεί λοιπόν αν ο Τούντορ θα καταφέρει κάτι καλό στη Λάτσιο η οποία αναμένεται να επισημοποιήσει την πρόσληψή του σύντομα και να πιάσει κι επίσημα δουλειά αμέσως μετά το εκτός έδρας ματς για τη Σέριε Α με αντίπαλο τη Φροζινόνε, έχοντας ένα γεμάτο δεκαπενθήμερο να δουλέψει λόγω της διακοπής εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Οι «λατσιάλι» πάντως έχουν μείνει πάρα πολύ πίσω στη βαθμολογία, καθώς απέχουν επτά πόντους από τις θέσεις που χαρίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.