Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ στην ΑΕΛ - Ανάκληση των δελτίων όλων των χειμερεινών της μεταγραφών πριν την έναρξη των πλέι οφ της Super League 2

Σοκ στην ΑΕΛ - Ανάκληση των δελτίων όλων των χειμερεινών της μεταγραφών πριν την έναρξη των πλέι οφ της Super League 2

Συντάκτης: Agones team
Agones team
13/3/2024 17:15
Άσχημα νέα για την ΑΕΛ που αποδυναμώνεται ιδιαίτερα ενόψει της έναρξης των πλέι οφ της Betsson Super League 2 μετά την απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών να ανακαλέσει τα δελτία όλων των χειμερινών της μεταγραφών, λόγω οφειλών!

Συνεπώς, οι «βυσσινί», που είναι στο -3 από τον Λεβαδειακό στη «μάχη» της ανόδου, δεν θα έχουν τους Τσουμάνη, Φατάι, Στίνα και Κότσιτς όπως και τον Μορέιρα, του οποίου ο δανεισμός από την Άρσεναλ Σαραντί λύθηκε.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Mετά και την επισυναπτόμενη ανακοίνωση της Ε.Π.Ο. «περί άρσης ανάκλησης βεβαίωσης μη οφειλής» η διοίκηση της AEΛ το μόνο που επιθυμεί να δηλώσει είναι ότι σέβεται απόλυτα τους θεσμούς και τη νομιμότητα.Επίσης επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι η νομιμότητα σε μία πολιτεία ισότιμη δεν είναι a la carte. Αυτό σημαίνει ότι με βάση τη διαδικασία που ορίζει η Ε.Π.Ο. ως ανεξάρτητη αρχή και είναι για εμάς απολύτως σεβαστή, όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στη SL2 έως και σήμερα θα πρέπει να έχουν αποπληρώσει αντίστοιχα όλες τις οφειλές τους. Kατόπιν τούτου η ΠΑΕ ΑΕΛ συνεχίζει αταλάντευτα την πορεία της με μοναδικό στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.