Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κονσεϊσάο: «Ο Αρτέτα πρόσβαλε την οικογένεια μου στα ισπανικά» – Διαψεύδουν στην Άρσεναλ

Κονσεϊσάο: «Ο Αρτέτα πρόσβαλε την οικογένεια μου στα ισπανικά» – Διαψεύδουν στην Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2024 02:30
Ο τεχνικός της Πόρτο, Σέρχιο Κονσεϊσάο ισχυρίστηκε πως ο Μικέλ Αρτέτα πρόσβαλε την οικογένεια του στα ισπανικά κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ, κάτι που διαψεύδουν οι άνθρωποι των «κανονιέρηδων».

Η Άρσεναλ επικράτησε της Πόρτο στα πέναλτι (4-2) στο «Έμιρειτς» και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 14 χρόνια. Μετά το φινάλε σημειώθηκε ένταση μεταξύ των αποστολών των δύο ομάδων και η κάμερα έπιασε τον τεχνικό των «δράκων», Σέρχιο Κονσεϊσάο να τα λέει σε έντονο ύφος με τον προπονητή των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα.

Στις δηλώσεις μετά το παιχνίδι, ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε σε σοβαρή καταγγελία λέγοντας ότι ο Αρτέτα του πρόσβαλε την οικογένεια του:

«Ο Αρτέτα γύρισε στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα και πρόσβαλε την οικογένεια μου στα ισπανικά. Του είπα ότι ο άνθρωπος που προσβάλει δεν είναι πλέον ανάμεσα μας. Αφήστε τον να ανησυχεί για την προπόνηση της ομάδας του, η οποία έχει περισσότερη από αρκετή ποιότητα για να παίξει πολύ καλύτερα».

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, πηγές της Άρσεναλ διέψευσαν ότι υπήρξε κάποια επιθετική η προσβλητική πρόταση από τον Μικέλ Αρτέτα.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.