Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσατάλης: «Εμείς παίζουμε με τους δανεικούς αντιπάλους μας στο γήπεδο, οι άλλοι με τους δανεικούς να βλέπουν από την εξέδρα»

Τσατάλης: «Εμείς παίζουμε με τους δανεικούς αντιπάλους μας στο γήπεδο, οι άλλοι με τους δανεικούς να βλέπουν από την εξέδρα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/3/2024 12:10
Τη δική του απάντηση στα σχόλια περί «αλλοίωσης» από πλευράς Ολυμπιακού για τη μη χρησιμοποίηση του Τσιλούλη στα ματς των πλέι οφ της Λαμίας με την ΑΕΚ, έδωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της «Ένωσης», Τάσος Τσατάλης.

Αναλυτικά:

«Φέτος υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα, με δανεικούς παίκτες από ανταγωνιστές μας για τον τίτλο. Οι παίκτες αυτοί δεν αγωνίζονται στα ματς με αντιπάλους τις ομάδες που ανήκουν. Οι παίκτες αυτοί είναι επίσης βασικότατοι στις ομάδες που αγωνίζονται.

Εμείς λοιπόν παίζουμε με τους βασικότατους δανεικούς αντιπάλους μας στο γήπεδο, οι άλλοι με τους βασικότατους δανεικούς να βλέπουν από την εξέδρα. Δεν τρέχει τίποτα, καμιά αλλοίωση δεν υπάρχει.

Αντίθετα, όταν ένα παιδί που δεν έχει πωληθεί καν, αλλά μένει ελεύθερος, συζητά με τον προπονητή του και του λέει πως έχει προσύμφωνο με την ΑΕΚ και παίρνεται η απόφαση να μην παίξει, τότε έχουμε σκάνδαλο, αλλοιώνεται το πρωτάθλημα κλπ. Το οποίο φυσικά θα "αλλοιωνόταν" κι αν έπαιζε, όντας γνωστό πως συζητά με την ΑΕΚ ως ελεύθερος τον Ιούνιο. Μονά ζυγά δικά τους.

Στο μεταξύ "εξοπλίζουν" ομάδες για όλα τα άλλα ματς εκτός από εκείνα με αντιπάλους τους ίδιους. Σίγουρα για την κανονική περίοδο και αν κάτσει η μπίλια και για τα playoffs. Απλά δεν έκατσε. Αλλά είπαμε.... Καμία "αλλοίωση" εδώ.

Προχωράμε...

ΥΓ: Σε αντίθεση με τον χθεσινό μας αντίπαλο που ενημέρωσε επίσημα, για τους δανεικούς που δεν έπαιζαν επίσημες ανακοινώσεις πριν από τα ματς με τους ανταγωνιστές μας δεν είχαμε...»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.