Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οντουμπάτζο: «Πάμε για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα είναι το “κερασάκι στην τούρτα”»

Οντουμπάτζο: «Πάμε για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, θα είναι το “κερασάκι στην τούρτα”»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/3/2024 12:10
Συνέντευξη στη NOVA παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Μόουζες Οντουμπάτζο, ενόψει του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον 30χρονο μπακ να δηλώνει πως μια νίκη απέναντι στους «ασπρόμαυρους» θα ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» ύστερα από τις επιτυχίες των «κιτρινόμαυρων» το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την πρόκρισής τους στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Οντουμπάτζο στη NOVA:


Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης: «Πολύ καλή ψυχολογική διάθεση υπάρχει στην ομάδα. Έτσι θα μπούμε στο πρώτο παιχνίδι, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, αλλά και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Είμαστε σε καλή κατάσταση και είναι κρίμα που δεν θα έχει κόσμο στην έδρα του αντιπάλου μας. Θα ήθελα να έχει κόσμο. Πάντα η παρουσία κόσμου είναι ένα έξτρα κίνητρο για τους παίκτες. Και οι δύο ομάδες είχαμε αγώνα μεσοβδόμαδα, οπότε θα υπάρχουν κουρασμένα πόδια. Όπως και να έχει, όμως, είμαστε καλά και πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για τους στόχους των «κιτρινόμαυρων» στα πλέι οφ: «Ο στόχος στα πλέι οφ είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξέρουμε ότι έχουμε διαφορά από την ομάδα που βρίσκεται στην τέταρτη θέση, γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε στη διαδικασία των πλέι οφ, να μειώσουμε τη διαφορά αυτή και να είμαστε καλά εν όψει του τελικού του Κυπέλλου».

Για το αν τα πλέι οφ θα κρατήσουν τον Άρη σε φόρμα ενόψει τελικού: «Πράγματι, τα πλέι οφ θα μας βοηθήσουν να ετοιμαστούμε για τον τελικό. Είναι ένα μίνι τουρνουά, στο οποίο θα παίξουν οι καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, όμως, θα παίξουμε δύο φορές με τον Παναθηναϊκό κι αυτό θα μας βοηθήσει να τον μελετήσουμε καλύτερα ως αντίπαλο, όλες τις λεπτομέρειες του τρόπου παιχνιδιού του. Γενικώς, θα γίνουν παιχνίδια σε γεμάτα γήπεδα τα περισσότερα, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες και προσωπικά περιμένω με πολύ ενδιαφέρον τις αναμετρήσεις που έρχονται».

Για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Ανεξαρτήτως από το ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο και οι ομάδες θα είναι κουρασμένες, αυτό το ντέρμπι είναι διαφορετικό από όλα τα παιχνίδια. Δεν θα έχει κόσμο στο γήπεδο, όμως, θα το βλέπει όλη η πόλη και όλοι θα θέλουν να νικήσει η ομάδα τους. Έτσι το προσεγγίζουμε το παιχνίδι και θέλουμε να πάμε να πάρουμε τη νίκη. Αν νικήσουμε στην Τούμπα, θα είναι σαν να βάζουμε το κερασάκι στην τούρτα μετά από ένα πολύ ωραίο διάστημα που προηγήθηκε, με την πρόκριση αρχικά επί της ΑΕΚ, επίσης το σπουδαίο ντέρμπι με την ΑΕΚ που προηγήθηκε για το πρωτάθλημα, αλλά και την πρόκριση στη συνέχεια επί του Παναιτωλικού στον τελικό του Κυπέλλου».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.