Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Μεξικάνικα σενάρια επιστροφής Αλμέιδα στην Τσίβας

ΑΕΚ: Μεξικάνικα σενάρια επιστροφής Αλμέιδα στην Τσίβας

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/3/2024 10:32
Με την Τσίβας να διανύει πτωτική πορεία στο πρωτάθλημα του Μεξικού και την καρέκλα του προπονητή της, Φερνάντο Γκάγκο, να «τρίζει» τελευταία, μεξικάνικα μέσα ενημέρωσης βλέπουν τον τεχνικό της «Ένωσης» ως ιδανική επιλογή για τον πάγκο του συλλόγου από τη Γουαδαλαχάρα.

Ως γνωστόν ο «Πελάδο» είχε το «τιμόνι» της Τσίβας από το 2015 έως το 2018 πανηγυρίζοντας μεταξύ άλλων ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ και ένα Τσάμπιονς Καπ, έχοντας αναμφίβολα αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του εκεί.

Μάλιστα στα ρεπορτάζ τους, τα μεξικάνικα μέσα επικαλούνται πρόσφατες δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί ο 50χρονος Αργεντινός αναφερόμενος στα χρόνια που πέρασε στην Τσίβας: «Η Τσίβας θα βρίσκεται πάντα χαραγμένη στην καρδιά μου. Ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής μου, συνάντησα πολλούς φίλους, αγάπησα την κουλτούρα τους και όσα συνδέονταν με την ομάδα. Αν είχα συνεχίσει, θα έκανα το Μεξικό σπίτι μου. Παρ' όλο που τώρα συνεχίζω την πορεία μου στον κόσμο, διατηρώ την όμορφη ανάμνηση των οπαδών», είχε σημειώσει ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων».

Με την πορεία που διανύει βέβαια στην παρούσα φάση με την ΑΕΚ, την οποία οδηγεί στο δεύτερο συνεχόμενό της πρωτάθλημα και με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ έως το 2028, τα σενάρια αυτά, μάλλον μοιάζουν ουτοπικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.