Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούγιας: «Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο ένα video στον οποίο δεν φαίνεται η φάση;  Υπάρχουν μαϊμού πέναλτι, φάουλ ή οτιδήποτε άλλο»

Κούγιας: «Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο ένα video στον οποίο δεν φαίνεται η φάση; Υπάρχουν μαϊμού πέναλτι, φάουλ ή οτιδήποτε άλλο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/3/2024 15:01
Ο ΑΛέξης Κούγιας ήταν ο νομικός εκπρόσωπος του Αχιλλέα Μπέου στη σημερινή (8/3) εκδίκαση της έφεσης του τελευταίου για την τιμωρία του αναφορικά με τη ρατσιστική επίθεση στον επιθετικό της Κηφισιάς, Ανδρέα Τεττέι και εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την αθώωση του ισχυρού άνδρα του ΝΠΣ Βόλου.

Με την απόφαση να αναμένεται έως το τέλος της ερχόμενη εβδομάδας ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Νομίζω πως μόνο και μόνο η κατάθεση του κυρίου Τεττέι απαλλάσσει τον κύριο Μπέο. Άκουσε λέει κάποιον. Δεν τον είδε. Πιο γνωστή φιγούρα δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο εδώ και τόσα χρόνια. Άλλες φορές είναι to the point κι άλλες όχι. Είναι ο Μπέος. Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό στοιχείο ένα video στον οποίο δεν φαίνεται η φάση; Υπάρχουν μαϊμού πέναλτι, φάουλ ή οτιδήποτε άλλο. Το ακούει ο κύριος Τεττέι χωρίς να ξέρει ποιος το είπε. Άρα δεν έχουμε πράξη».

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για την απόφαση του να επιλέξει τον Αλέξη Κούγια για νομικό του εκπρόσωπο και τόνισε ότι παρά τις διαφορές που έχουν αναμεσά τους δεν παύει να είναι ένας ικανός δικηγόρος.

«Ο κύριος Κούγιας σήμερα υπερασπίζεται την ΠΑΕ Βόλος. Δεν αμφισβήτησα ποτέ τη νομική του ικανότητα λόγω των διαφορών που έχουμε. Οι διαφορές υπάρχουν και μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν. Όσον αφορά την νομική του ικανότητα ως δικηγόρος ποτέ δεν τον αμφισβήτησα και σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα επιλέγεις τους καλύτερους. Μαζί με τον κύριο Γρηγορίου και τον κύριο Σινέλης νομίζω πως έκαναν μια τρομερή δουλειά», επισήμανε ο Αχιλλέας Μπέος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.