Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιακίροβιτς: «Στην Τούμπα μας περιμένει πίεση από το πρώτο λεπτό»

Γιακίροβιτς: «Στην Τούμπα μας περιμένει πίεση από το πρώτο λεπτό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2024 00:57
Ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Σεργκέι Γιακίροβιτς εμφανίστηκε ικανοποιημένος για τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ αλλά και προσγειωμένος, τονίζοντας πως περιμένει μία πολύ δύσκολη ρεβάνς στην Τούμπα.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται με το ένα πόδι στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ μετά τη νίκη με 2-0 επί του ΠΑΟΚ στο «Μάξιμιρ», αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παίξει τα… ρέστα του στη ρεβάνς της Τούμπας στις 14 Μαρτίου.

Μετά το παιχνίδι ο προπονητής των Κροατών, Σεργκέι Γιακίροβιτς στάθηκε στην καλά οργανωμένη ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του αλλά τόνισε πως περιμένει δύσκολο έργο στην Θεσσαλονίκη:

«Ευχαριστούμε το υπέροχο κοινό, μας παρέσυραν πραγματικά για 90 λεπτά. Ήμασταν σταθεροί, αποδείχθηκε μια συμπαγής ομάδα και μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Μας περιμένει ένα απαιτητικό δεύτερο ματς, αλλά είμαστε έτοιμοι. Εκεί θα μας περιμένει ένας δύσκολος οικοδεσπότης. Όταν είμαστε συγκεντρωμένοι έτσι, η μπάλα μας ακούει. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα. Στην προετοιμασία τονίσαμε ότι η επιθετική τους τριάδα είναι εξαιρετικής ποιότητας, πέτυχαν συνολικά 66 γκολ, αλλά τους περιορίσαμε. Έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης εκεί, αμυντικά μπορούμε να σταθούμε ακόμα καλύτερα γιατί επιτίθενται πολύ καλά στο χώρο. Στη Θεσσαλονίκη περιμένω πίεση από το πρώτο δευτερόλεπτο, ξέρω ότι θα μας επιτεθούν άμεσα, και πρέπει να το ελέγξουμε καλά. Πυροβολήσαμε τα πόδια μας μερικές φορές, πρέπει να ομολογήσω...», ανέφερε ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.