Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Πρόστιμο 500 ευρώ σε όσους βρεθούν χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο άλλου»

Ολυμπιακός: «Πρόστιμο 500 ευρώ σε όσους βρεθούν χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο άλλου»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/3/2024 13:21
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε μέσω των επίσημων λογαριασμών της στα social media για τα όσα ισχύουν αναφορικά με το παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (7/3, 19.45) για τη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Τα μέτρα για την πάταξη της οπαδικής βίας είναι πλέον πολύ αυστηρά και γι' αυτόν τον λόγο οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν στους φίλους τους μία σειρά από πράξεις που δεν θα πρέπει να γίνουν για να αποφευχθεί μία πιθανή τιμωρία.

Αναλυτικά λοιπόν αναφέρονται τα εξής:

«ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»

Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:

• Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.
• Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα , για οποιοδήποτε λόγο .
• Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.
• Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).
• Όσοι βρεθούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.