Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιακίροβιτς: «Να μην δώσουμε χώρο στον ΠΑΟΚ και ειδικά στον Κωνσταντέλια»

Γιακίροβιτς: «Να μην δώσουμε χώρο στον ΠΑΟΚ και ειδικά στον Κωνσταντέλια»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/3/2024 20:47
Ο Σεργκέι Γιακίροβιτς μίλησε για την πρώτη αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον ΠΑΟΚ (7/3, 22.00), στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο έμπειρος τεχνικός των Κροατών αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια τόσο στους Θεσσαλονικείς όσο και στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Το να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα όταν ο ΠΑΟΚ έχει κατοχή της μπάλας θα είναι το κλειδί του αγώνα. Ο αντίπαλός μας έχει μια σπουδαία επιθετική γραμμή αφού τόσο ο Τάισον όσο και ο Ζίβκοβιτς μαζί με τον Ντεσπόντοφ -δεν γνωρίζω ποιοι θα παίξουν αύριο- είναι πολύ επικίνδυνοι. Αλλά εκεί που θέλω να σταθώ είναι στον Κωνσταντέλια. Για μένα είναι το μεγαλύτερο ταλέντο και πρέπει να εστιάσουμε πάνω του. Δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να τους δώσουμε χώρο.

Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει σε κάθε λεπτό του αγώνα τι πρέπει να κάνει είναι μια συμπαγής ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και αυτό το δείχνει και η βαθμολογική του θέση στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Είναι μια συμπαγής ομάδα και επομένως εμείς πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην άμυνα και να μην τους επιτρέπουμε να βρουν χώρο για να βγαίνουν μπροστά αφού η μετάβαση τους στην αντίπαλη περιοχή είναι ένα από τα όπλα τους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.