Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μανωλάς: «Θα επέστρεφα και δωρεάν στην Ρόμα»

Μανωλάς: «Θα επέστρεφα και δωρεάν στην Ρόμα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2024 21:23
Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε για την επιστροφή του στην Ιταλία αποκαλύπτοντας πως θα υπέγραφε και δωρεάν στην Ρόμα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του νυν τεχνικού των «τζιαλορόσι» Ντανιέλε Ντε Ρόσι.

Συνέντευξη στο «Radio Manà Manà Sport Roma» έδωσε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος αναφέρθηκε για το παρελθόν του στην Ρόμα και αποκάλυψε ότι θα υπέγραφε και δωρεάν στους «τζιαλορόσι»:

«Ήθελα να επιστρέψω στη Ρόμα πάνω από όλα για την αγάπη των οπαδών και της πόλης. Έζησα τις μεγαλύτερες στιγμές μου στην Ρόμα, θα επέστρεφα ακόμη και δωρεάν, αλλά δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο, μόνο μια συνομιλία. Τώρα βρίσκομαι εδώ στο Σαλέρνο, όπου βρήκα έναν σταθερό σύλλογο και ευχαριστώ τον Σαμπατίνι που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να επιστρέψω στη Σέριε Α», τόνισε ο έμπειρος στόπερ.

Σε ερώτηση για τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι με τον οποίο ήταν για πέντε χρόνια συμπαίκτες, ο Έλληνας στόπερ αποθέωσε τον νυν τεχνικό της Ρόμα:

«Ο Ντανιέλε ήταν πάντα ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, πάντα ένιωθε ότι ήθελε να κερδίζει. Δεν θα μπορούσε ποτέ να πω κακή λέξη για τον Ντανιέλε, είχα μια υπέροχη σχέση μαζί του, μοιραστήκαμε τα αποδυτήρια για 5 χρόνια και είχα την τύχη να είμαι παρών στο τέλος της καριέρας του, όπως μου συνέβη με τον Φραντσέσκο Τότι. Αυτό που μπορώ να πω για τον Ντανιέλε είναι ότι ζούσε για το ποδόσφαιρο και εξακολουθεί να ζει για το ποδόσφαιρο. Τώρα έχει τις ιδέες του ως προπονητής. Τις είχε όταν ήταν και ποδοσφαιριστής και δεν θα τις αλλάξει ως προπονητής. Θα κάνει σημαντική καριέρα. Πάντα έβαζε την ομάδα πάνω από όλους. Δεν τον ένοιαζαν τα υπόλοιπα. Είδε τα καλά στην ομάδα και γι' αυτό κάνει όλους τους παίκτες να νιώθουν σημαντικοί, αυτό είναι το σωστό πνεύμα! Η ικανότητα του παίκτη πρέπει να είναι να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που σου δίνει ο προπονητής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.