Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξέφυγε η κατάσταση και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Κούγιας και Κοσμάς

Ξέφυγε η κατάσταση και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Κούγιας και Κοσμάς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/3/2024 15:48
Έντονο φραστικό επεισόδιο υπήρξε πριν την κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ της Stoiximan Super League, με πρωταγωνιστές από πλευράς Ολυμπιακού τον Αλέξη Κούγια κι από την πλευρά της ΑΕΚ τον Γιώργο Κοσμά.

Για ακόμα μία φορά δεν έμελλε να λείψουν τα ευτράπελα πριν από την κλήρωση για τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» φέρεται να ήταν εκείνος που προκάλεσε την «έκρηξη», καθώς μιλώντας στον πρόεδρο της Super League Μηνά Λυσάνδρου και στον αντιπρόεδρο της ΑΕΚ, Γιώργο Κοσμά, αποκάλεσε αμφότερους: «Υπαλλήλους του Γιαννάκη».

Μάλιστα αμέσως μετά έβγαλε κι ένα χαρτονόμισμα 50 ευρώ από την τσέπη του και το πέταξε προς την πλευρά του Κοσμά λέγοντας: «Το μεροκάματό σου για σήμερα».

Η συγκεκριμένη κίνηση είχε ως αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών ο αντιπρόεδρος της Ένωσης ο οποίος αρχικά έσκισε το χαρτονόμισμα και στη συνέχεια λίγο έλειψε οι δυο τους να πιαστούν στα χέρια.

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το θέμα έληξε και απλώς καθυστέρησε λίγο η έναρξη της κλήρωσης, ενώ ο Γιώργος Κοσμάς φαίνεται να είπε προς τον έμπειρο ποινικολόγο τα εξής:

«Αυτά να πας να τα πεις στην Φαίη Σκορδά, σε κανένα πρωϊνάδικο από αυτά που εμφανίζεσαι. Τέλος τώρα στις συκοφαντίες σου. Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ θέλεις δεν θέλεις θα την σέβεσαι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.