Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόκολος: «Ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ξέρουν να εκμεταλλεύονται το παραμικρό λάθος» (video)

Βόκολος: «Ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ξέρουν να εκμεταλλεύονται το παραμικρό λάθος» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2024 22:44
Ο Λεωνίδας Βόκολος αναφέρθηκε στην ποιότητα του ΠΑΟΚ που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι με την Λαμία, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης στο τελευταίο κομμάτι του ματς ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει αλλάξει επίπεδο και θα δουλέψει σκληρά για να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική στα πλει-οφ.

Η Λαμία το πάλεψε κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά δέχτηκε δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο και γνώρισε την ήττα με 2-0 στην Φθιώτιδα στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Μετά το ματς ο τεχνικός της Λαμίας δήλωσε στην Cosmote TV:

«Από εδώ και πέρα όλα τα παιχνίδια θα είναι απαιτητικά, θα είναι σε αυτό το επίπεδο. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια σήμερα, ήταν πιστοί στο πλάνο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε, προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους στον ΠΑΟΚ, νομίζω το κάναμε για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δυστυχώς στο τέλος θα έλεγα από κάποιές λεπτομέρειες δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι θετικό. Αυτά τα παιχνίδια είναι έτσι, αυτές οι ομάδες ξέρουν να εκμεταλλεύονται το παραμικρό λάθος. Έτσι έγινε και σήμερα Εμείς κρατάμε την προσπάθεια, με συγκέντρωση και συνεχίζουμε για το μέλλον».

Για το ότι έχει αλλάξει επίπεδο στην ομάδα και για την ποιότητα του ΠΑΟΚ: «Αυτές οι ομάδες ξέρουν να εκμεταλλεύονται το παραμικρό λάθος. Αυτό είναι το πρόβλημα με αυτές τις ομάδες. Από την άλλη πλευρά όμως επειδή πια επειδή έχουμε περάσει σ’ επίπεδο, γιατί το πιστεύω αυτό και τα παιδιά το έχουν δείξει τα παιδιά, όχι σήμερα αλλά όλη τη χρονιά, θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Θα δουλέψουμε αρκετά ώστε να μπορέσουμε να φανούμε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί στα επόμενα παιχνίδια».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.