Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα… «γαλλικά» του Μπέλινγκχαμ στον Μανθάνο: «Είναι γ@@@@νο γκολ»!

Τα… «γαλλικά» του Μπέλινγκχαμ στον Μανθάνο: «Είναι γ@@@@νο γκολ»!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/3/2024 11:25
Σάλος έχει δημιουργηθεί στο ισπανικό πρωτάθλημα ύστερα από τα όσα απίθανα συνέβησαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μεστάγια» για την 27η αγωνιστική, με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Χιλ Μανθάνο, να σφυρίζει τη λήξη με τη μπάλα στον αέρα και ενώ ο Μπέλινγκχαμ θα έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας μια επική ανατροπή για τη «Βασίλισσα».

Λίγα λεπτά μετά και με το 2-2 να είναι το τελικό σκορ, ο Άγγλος σούπερ σταρ των «Μερένγκες» αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα με τον Ισπανό «άρχοντα» του ματς να γράφει στο φύλλο αγώνα ότι ο Μπέλινγκχαμ τού φώναξε «Είναι γ@@@@νο γκολ. Η μπάλα ήταν στον αέρα», κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι: «Ο Μπέλινγκχαμ τού είπε "είναι γ@@@@@νο γκολ", δεν τον προσέβαλε. Θα δούμε τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα για το περιστατικό. Τι να πω, δεν έχω πολλά να πω. Συνέβη κάτι άνευ προηγουμένου. Αυτό δεν μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν».

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο ακόμα και για ποινή 2 ή 3 αγωνιστικών στον Άγγλο διεθνή αν η πειθαρχική επιτροπή κρίνει πως είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντι στον διαιτητή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.