Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπάγερν Μονάχου: Έκαναν... «χρυσό» τον Αραούχο οι Βαυαροί αλλά η Μπάρτσα ήταν ανένδοτη

Μπάγερν Μονάχου: Έκαναν... «χρυσό» τον Αραούχο οι Βαυαροί αλλά η Μπάρτσα ήταν ανένδοτη

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/3/2024 12:33
Εξαιρετικά βαθιά ήταν διατεθειμένη η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου να «βάλει το χέρι στην τσέπη» προκειμένου να αποκτήσει τον κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Mundo Deportivo».

Πιο συγκεκριμένα, το ισπανικό μέσο αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως οι Βαυαροί τον Ιανουάριο παρουσίασαν πρόταση στους Καταλανούς ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ συν 20 ως μπόνους για τον Ουρουγουανό στόπερ, με την πλευρά της Μπάρτσα να λέει «όχι» ασυζητητί.

Οι Γερμανοί… «ξαναήρθαν» ωστόσο με νέα προσφορά, αυτή τη φορά 80 εκατομμύρια συν 10 με τη μορφή μπόνους, για να εισπράξουν δεύτερη αρνητική απάντηση από τους «Μπλαουγκράνα».

Ο λόγος είναι φυσικά ότι η Μπαρτσελόνα ποντάρει πολύ στο project του Αραούχο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Ισπανούς έως το καλοκαίρι του 2026, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία στην παρούσα φάση κυμαίνεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ, ποσό εξωπραγματικό για την ηλικία του καθώς είναι μόλις 24, ενώ και η θέση όπου αγωνίζεται συνήθως δεν εκτιμάται τόσο πολύ στην αγορά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.