Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και ο Ιντζάγκι στο «ραντάρ» της Μπαρτσελόνα

Και ο Ιντζάγκι στο «ραντάρ» της Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/2/2024 10:20
Άλλο ένα μεγάλο όνομα πέφτει στο «τραπέζι» για την «επόμενη μέρα» στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι θα μείνει κενός ύστερα από την επικείμενη αποχώρηση του Τσάβι μετά από τρία χρόνια.

Ο λόγος για τον Σιμόνε Ιντζάγκι, τον προπονητή της Ίντερ ο οποίος επαναφέρει φέτος τους «Νερατζούρι» στην κορυφή της Serie A και οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στην κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος μετά από τρία χρόνια, ενώ ταυτόχρονα είναι κοντά στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε η «Mundo Deportivo» η οποία αναφέρει στο ρεπορτάζ της ότι οι «Μπλαουγκράνα» δείχνουν σοβαρό ενδιαφέρον για τον 47χρονο τεχνικό, με την περίπτωσή του ωστόσο να μη φαντάζει ιδιαίτερα εύκολη μιας και αφενός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του ‘25, αφετέρου η διοίκηση του συλλόγου από το Μιλάνο δεν θέλει να χάσει έναν προπονητή που την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών.

Η λίστα πάντως της Μπάρτσα διευρύνεται διαρκώς, με το ένα όνομα να «σκάει» πίσω από το άλλο, καθώς ήδη έχουν ακουστεί αρκετά όπως εκείνα των Τούχελ, Αλόνσο, Ντε Τσέρμπι ή Νάγκελσμαν και μένει να δούμε στο προσεχές διάστημα ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.