Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Με σημαντικές απουσίες στο Αγρίνιο

Ολυμπιακός: Με σημαντικές απουσίες στο Αγρίνιο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/2/2024 19:57
Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αφήνει εκτός τους Φορτούνη, Κάρμο, Όρτα, Ροντινέι και Ελ Αραμπί ενώ συμπεριέλαβε τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται την Τετάρτη (28/2) στην έδρα του Παναιτωλικού για την προτελευταία αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός για λόγους ξεκούρασης τους Φορτούνη, Κάρμο, Όρτα και Ροντινέι, τον Μπιανκόν λόγω τιμωρίας αλλά και τον Ελ Αραμπί για λόγους τακτικής. Στον αντίποδα επέστρεψε στην αποστολή ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Αποτελεί πάντως έκπληξη η απουσία του Φορτούνη από τη στιγμή που δηλώθηκε να εκτίσει τιμωρία στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Βόλο (3/3) κι όχι στο αυριανό (28/2) στο Αγρίνιο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αλεξανδρόπουλος, Ντόη, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Κίνι, Έσε, Ποντένσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Μαρτίνς, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.