Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ «ψήνει» επιστροφή του Μόντριτς!

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ «ψήνει» επιστροφή του Μόντριτς!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
27/2/2024 12:10
Προσπάθεια για την επιστροφή του Λούκα Μόντριτς σκέφτονται να κάνουν στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Λούκα Μόντριτς εξετάζει το ενδεχόμενο να παίξει από το καλοκαίρι στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που τον ανέδειξε, προσπαθεί να τον πείσει για να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στην Κροατία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανανέωσε το περασμένο καλοκαίρι γι' άλλον ένα χρόνο το συμβόλαιο του Κροάτη σταρ, αλλά στο τέλος της σεζόν θα φύγει από την Ισπανία και σύμφωνα με την εφημερίδα του Ζάγκρεμπ «24 Sata» η διοίκηση της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Κόνφερενς Λιγκ έχει έρθει σε επαφή μαζί του και προσπαθεί να τον πείσει να κλείσει την καριέρα του εκεί που την ξεκίνησε.

Ο Μόντριτς απέρριψε το ενδιαφέρον της Αλ Νασρ το περασμένο καλοκαίρι και προτίμησε να παραμείνει στη Ρεάλ, με την οποία έχει κατακτήσει 23 τρόπαιο στα 12 χρόνια που αγωνίζεται εκεί, έχοντας πραγματοποιήσει 288 συμμετοχές, ενώ εσχάτως σκόραρε το νικητήριο γκολ κόντρα στη Σεβίλλη, κρατώντας τη διαφορά ασφαλείας για την «Βασίλισσα» στην κορυφή της Λα Λίγκα.

Ο Κροάτης πάντως δεν είναι στα βασικά πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, με αποτέλεσμα να λέγεται ότι είναι έντονα δυσαρεστημένος και διάφορα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως έχει ήδη ζητήσει από τον ατζέντη του να βρει ομάδα και η Ντιναμό είναι σε διαρκή επαφή μαζί του.

Ρόλο βέβαια σε όλα αυτά μπορεί να παίζουν και οι επερχόμενες εκλογές για την προεδρία του συλλόγου, με τον Ζάετς να είναι μάλιστα υποψήφιος, αφού είτε υπάρχει κάποια νέα συμφωνία με κάποιον που θα βοηθήσει καλυφθεί το συμβόλαιο που ίσως ζητήσει ο Μόντριτς είτε μπορεί ως εξαγγελία να βοηθάει την υπάρχουσα διοίκηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.