Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Περήφανος αλλά… προσγειωμένος ο Μίτσελ

Περήφανος αλλά… προσγειωμένος ο Μίτσελ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2014 00:27
Χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού αλλά παράλληλα προσγειωμένος, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μίτσελ, τονίζοντας πως το 2-0 δεν εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση την πρόκριση απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος έκανε «ματ» το βράδυ της Τρίτης στον Ντέιβιντ Μόγιες, εμφανίστηκε χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες του στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ωστόσο υπενθύμισε πως απομένουν ακόμη 90 λεπτά απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα:

«Πρέπει να μάθω να λέω στα ελληνικά πως είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, αλλά απομένουν ακόμη 90 λεπτά απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα για να καταφέρουμε να περάσουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος για όλες τις στιγμές που ζω με τον Ολυμπιακό και για τη χαρά που δίνουμε στον πρόεδρο και τον κόσμο μας. Είναι μεγάλη αναγνώριση για μένα, για τους παίκτες και για το σύλλογο. Στο ποδόσφαιρο όμως πρέπει να ξεχνάς το τελευταίο αποτέλεσμα και να κοιτάζεις μπροστά, είτε προέρχεσαι από νίκη, είτε από ήττα. Όποιος νομίζει ότι έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα, κάνει πολύ μεγάλο λάθος
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.