Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντρογκμπά: «Aξέχαστα όσα έζησα στην Τσέλσι»

Ντρογκμπά: «Aξέχαστα όσα έζησα στην Τσέλσι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/2/2014 15:33
Με τα καλύτερα λόγια για την Τσέλσι και τον Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ενόψει του αυριανού αγώνα των «μπλε» με την Γαλατασαράι στην Τουρκία για τους «16» του Τσάμπιον Λιγκ.

Μετά από 8 χρόνια στην Τσέλσι, ο Ντρογκμπά θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ως αντίπαλος την ομάδα της... καρδιάς του όπως δήλωσε ο ίδιος:

«Δεν μπορώ να ξεχάσω όσα έζησα στην Τσέλσι. Αυτή η ομάδα θα έχει πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά και στη ζωή μου», δήλωσε αρχικά ο Ντρογκμπά και συνέχισε:

«Μετά την κλήρωση ο Μουρίνιο μου έστειλε μήνυμα: “Είναι η δική σου στιγμή, απόλαυσε τη’’. Ο κόσμος ξέρει πόσο αγαπάω την Τσέλσι και τους οπαδούς της. Θα χαρώ άμα σκοράρω αλλά θα δείξω σεβασμό».

Ο ίδιος έπλεξε το εγκώμιο του Ζοζέ Μουρίνιο, αναφέροντας πως είναι ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ στην καριέρα του:

«Όταν πήγα στην Τσέλσι δεν είχα ακόμα πολλές εμπειρίες από το κορυφαίο επίπεδο, επομένως δεν ήξερα εάν θα τα καταφέρω. Ωστόσο τότε ήρθε ο Μουρίνιο και μου είπε: “Ήρθες στην ομάδα μου και θα σε κάνω έναν από τους κορυφαίους φορ της Πρέμιερ Λιγκ’’

Είχα εντυπωσιαστεί! Έμαθα τόσα πολλά από τον Μουρίνιο. Είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος προπονητής που έχω συνεργαστεί στην καριέρα μου. Μας μάθαινε να μισούμε την ήττα
» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιβοριανός επιθετικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.