Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Χωρίς οπαδούς στην Τούμπα οι Κροάτες - Απίθανο να πάρουν εισιτήρια για Κροατία και οι Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Χωρίς οπαδούς στην Τούμπα οι Κροάτες - Απίθανο να πάρουν εισιτήρια για Κροατία και οι Θεσσαλονικείς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/2/2024 15:55
Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη φάση των «16» του Κόνφερενς Λιγκ και αυτό ήδη σημαίνει... πονοκέφαλος για τις Αρχές Ελλάδας και Κροατίας.

Όπως είναι γνωστό το πρώτο ματς είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στο «Μάξιμιρ» στις 7 Μαρτίου και η ρεβάνς στην Τούμπα στις 14 του ίδιου μήνα.

Αυτή θα είναι η δεύτερη επίσκεψη της Ντιναμό στην Ελλάδα σε αυτή τη σεζόν, καθώς έχουν περάσει μόλις έξι μήνες από τα θλιβερά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας που οδήγησαν στο θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη τον περασμένο Αύγουστο, όταν η κροατική ομάδα είχε κληρωθεί κόντρα στην ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ οι οπαδοί της πήγαν στην OPAP Arena αψηφώντας την απαγόρευση μετακίνησης και συγκρούστηκαν με εκείνους της Ένωσης.

Η συνέχεια είναι γνωστή, με τη σύλληψη δεκάδων Κροατών οπαδών και τη διελεύκανση της υπόθεσης να μην έχει γίνει δυνατή έως σήμερα. Ως εκ τούτου και και με τόσο βεβαρυμένο παρελθόν όμως, παρουσία οπαδών της Ντιναμό στην Τούμπα θεωρείται από τώρα βέβαια πως δεν θα υπάρξει.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από την πλευρά τους, θεωρητικά θα μπορούσαν να ζητήσουν εισιτήρια για το ματς του Ζάγκρεμπ, ωστόσο λόγω των συνθηκών και της υψηλής επικινδυνότητας του ματς, μπορεί να μη γίνει καν τέτοια κίνηση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, αφού UEFA και αστυνομία θα απαντήσουν κατά πιθανότητα αρνητικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.