Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Δεν γνωρίζω πολλά για την Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά έχουν το σεβασμό μας» (video)

Μεντιλίμπαρ: «Δεν γνωρίζω πολλά για την Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά έχουν το σεβασμό μας» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2024 14:51
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραδέχτηκε πως δε γνωρίζει πολλά πράγματα για την Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά τόνισε πως σέβεται απόλυτα τους Ισραηλινούς και πως τα δύο παιχνίδια χρειάζονται προσοχή.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο στις 7 Μαρτίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα σε ουδέτερη έδρα.

Μετά την κλήρωση, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Καταρχάς έχουν το σεβασμό μας γιατί προκρίθηκαν πριν από εμάς. Δε γνωρίζω πάρα πολύ καλά την ομάδα και τους παίκτες, γνωρίζω τον Σαμπορίτ διότι αγωνιζόταν στην Μπιλμπάο, ένας παίκτης από την πατρίδα μου. Αφού δίνουμε το πρώτο ματς εντός έδρας και το δεύτερο εκτός νομίζω ότι τα πράγματα δε θα είναι εύκολα για εμάς, θα πρέπει να προσέχουμε πολύ».

Για το 3x3 στη θητεία του και τις πολύ καλές εμφανίσεις: «Πραγματικά πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα πράγματα έχουν πάει καλά ως τώρα αλλά έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Όπως είπατε και εσείς, οι αντίπαλοι θα είναι κάθε φορά και πιο δύσκολοι γι’ αυτό θα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και σε ομαδικό επίπεδα αλλά και οι 28 ποδοσφαιριστές να δουλεύουν περισσότερο και να δείχνουν έναν καλό εαυτό. Αλλά όλοι είναι πραγματικά σχεδόν έτοιμοι για να αντιμετωπίσουν οποιονδήποτε».

Για το ότι ο κόσμος στην Βουδαπέστη ζητούσε το Ευρωπαϊκό: «Αυτό είναι το κακό, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά νομίζεις ότι είναι όλα μαύρα και δεν μπορείς να κερδίσεις τίποτα και όταν κερδίζεις 1-2 παιχνίδια νομίζεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τα πάντα. Θα πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα βήμα βήμα, να συγκεντρωθούμε τώρα στα παιχνίδια του πρωταθλήματος που έχουμε να παίξουμε και στη συνέχεια θα δούμε. Με ηρεμία θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

Για το αν θεωρεί καλό ή κακό ότι θα παίξει το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Στη θεωρία είναι κακό. Θεωρητικά όλοι λένε πως είναι καλό να παίζεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα του γιατί ο κόσμος θα σε βοηθάει περισσότερο. Ωστόσο νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε το ίδιο καλά και στα δύο παιχνίδια. Δεν με απασχολεί και πολύ αυτό. Στα δύο τελευταία παιχνίδια που παίξαμε καλά, παίζαμε εκτός έδρας. Δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία, θα πρέπει να παίξουμε καλά και στα δύο παιχνίδια αν πρέπει να προκριθούμε».

Για το πρόγραμμα με διαδοχικά παιχνίδια: «Αυτό είναι καλό, αυτό θέλουμε. Θέλουμε να συνεχίζουμε και να δίνουμε παιχνίδια. Δεν υπάρχει καλύτερη προπόνηση από τα παιχνίδια. Αυτός είναι ένας πάρα πολύ καλός τρόπος να διατηρείται και να προχωράς καλά. Μέχρι πέρσι οι ομάδες μου έπαιζαν μόνο κάθε Κυριακή και υπήρχε περισσότερος χρόνος να προετοιμάζεις το παιχνίδι αλλά είναι πολύ καλό να έχεις μια τέτοια προπόνηση μέσα στην εβδομάδα. Δε θεωρώ πως υπάρχει πρόβλημα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.