Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μόγιες: «Δεν θα έχουμε εύκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Μόγιες: «Δεν θα έχουμε εύκολο έργο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2014 21:09
Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο Ντέιβιντ Μόγιες στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ενόψει του αυριανού αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τους «ερυθρόλευκους» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Σκωτσέζο τεχνικό να τονίζει πως οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα έχουν εύκολο έργο κόντρα στην ελληνική ομάδα.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως είναι μια σκληρή ομάδα με πολύ δυνατή έδρα που έχει κάνει εξαιρετική πορεία στους ομίλους τη φετινή σεζόν.

Παρόλα αυτά, ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε πως ελπίζει στην ποιότητα των παικτών του και πρόσθεσε πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Αναλυτικά:


«Ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ σκληρή ομάδα και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλοί για να περάσουμε. Οι εντός έδρας επιδόσεις του είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει. Είδαμε και την εξαιρετική πορεία τους στους ομίλους.

Πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα και άμα τη χάνουμε να βγαίνουμε γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Όλες οι ομάδες μπορούν να αποκλειστούν, τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε, πρέπει να παίξουμε σκληρά και αν έχουμε και λίγη τύχη, με την ποιότητα που έχουν οι παίκτες, θα προκριθούμε. Θέλουμε να πάρουμε τα επιθυμητό αποτέλεσμα και να προχωρήσουμε στην διοργάνωση».

Για το ότι ορισμένοι Αγγλοι δημοσιογράφοι πιστεύουν ότι η Γιουνάιτεντ θα έχει εύκολο έργο λόγω της ανώτερης ποιότητας του αγγλικού πρωταθλήματος:

«Μακάρι να έχουν δίκιο αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι έτσι η κατάσταση. Είδα τα ματς του Ολυμπιακού με την Παρί ΣΖ και την Μπενφίκα, είναι σκληρή ομάδα και παρουσίασε ένα εξαιρετικό πρόσωπο σε πολύ δύσκολο όμιλο όπου θα μπορούσε να κατακτήσει και την πρώτη θέση. Έχει και ένα φοβερό κοινό που τον στηρίζει. Οπότε, όχι δεν νομίζω πως θα έχουμε εύκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό».

Για την προσπάθεια Ολυμπιακού και Γιουνάιτεντ για ενίσχυση της UNICEF:

«Η πρωτοβουλία για τον εμβολιασμό των παιδιών είναι μια εξαιρετικά σημαντική φιλανθρωπική ενέργεια του Ολυμπιακού. Η UNICEF κάνει καταπληκτικό έργο και προ ημερών σε δείπνο στο «Όλντ Τράφορντ» παρουσίασε τις δράσεις της. Είναι μια πολύ καλή κίνηση η καμπάνια που γίνεται με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τα μικρά παιδιά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.