Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεν - Μίλαν: Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία με χρώματα των «ροσονέρι» στη γαλλική πόλη, μόνο που «κοκκινόμαυρα» φορούν και οι γηπεδούχοι

Ρεν - Μίλαν: Απαγορεύτηκε η κυκλοφορία με χρώματα των «ροσονέρι» στη γαλλική πόλη, μόνο που «κοκκινόμαυρα» φορούν και οι γηπεδούχοι

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
21/2/2024 18:16
Σε μία απόφαση που περισσότερο μπλέκει την κατάσταση παρά επιλύει το πρόβλημα, κατέληξαν οι Αρχές της γαλλικής πόλης Ρεν υπό τον φόβο επεισοδίων στην αυριανή (22/2) ρεβάνς της τοπικής ομάδας με τη Μίλαν για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Παρά το γεγονός πως οι «ροσονέρι» έχουν επικρατήσει με 3-0 στο πρώτο ματς και είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους «16», χιλιάδες φίλοι τους θα βρεθούν στη Γαλλία για τη ρεβάνς και η αστυνομία είναι επί ποδός.

Αποφασίστηκε λοιπόν να απαγορευτεί η κυκλοφορία με χρώματα της Μίλαν στην πόλη, αλλά η... λεπτομέρεια εδώ είναι πως ίδια χρώματα (κόκκινο και μαύρο) φορούν και οι γηπεδούχοι! Συνεπώς αν κάποιος παραβιάσει τον κανόνα και τα διακριτικά δεν είναι εμφανή, θα αφήνεται στην κρίση της αστυνομίας να καταλάβεις ποιος είναι... ποιος.

Η εν λόγω απαγόρευση έχει ισχύ από το απόγευμα της Τετάρτης (21/02) μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (22/02).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.