Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χούμελς: «Γελοίο το πέναλτι, δεν καταλαβαίνω πλέον τους διαιτητές» (video)

Χούμελς: «Γελοίο το πέναλτι, δεν καταλαβαίνω πλέον τους διαιτητές» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2024 00:55
Έξαλλος με το πέναλτι που δόθηκε στην Αϊντχόφεν μετά από δικό του μαρκάρισμα ήταν ο Ματς Χούμελς κάνοντας λόγο για γελοία απόφαση.

Η Ντόρτμουντ έμεινε στο 1-1 με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, με τους Βεστφαλούς να ισοφαρίζονται στο ξεκίνημα της επανάληψης για αμφιλεγόμενο πέναλτι του Χούμελς στον Τίλμαν. Ο Γερμανός στόπερ βρήκε πρώτα τη μπάλα, εν συνεχεία τον άσο της Αϊντχόφεν και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα.

Μετά το ματς ο έμπειρος αμυντικός της Ντόρτμουντ δήλωσε πως: «Σε καμία περίπτωση δεν ήταν πέναλτι. Πήγα για το τάκλιν, βρήκα καθαρά τη μπάλα πρώτα και μετά τον βρήκα λίγο. Παίζουμε ποδόσφαιρο επομένως συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση πέναλτι. Ο Τίλμαν ξεκαρδίστηκε στο χορτάρι. Ο Μπακαγιόκο ξεκαρδίστηκε. Δεύτερο γελοίο πέναλτι μετά από το παιχνίδι με την Παρί. Δεν καταλαβαίνω πλέον τους διαιτητές».

Εν συνεχεία έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter (X): «Το Twitter με καταλαβαίνει. Τι γελοίο πέναλτι εναντίον μας. Ξανά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δίνονται αποφάσεις σαν αυτή σήμερα ή στα ματς με Τσέλσι και την Παρί με το VAR».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο πρώην διεθνής Γερμανός διαιτητής Τόρστεν Κινχέφερ σχολίασε μέσω της «Bild»: «Για μένα, το πέναλτι είναι απολύτως δικαιολογημένο. Ο Χούμελς αγγίζει ελάχιστα την μπάλα, αλλά πολύ περισσότερο τον αντίπαλο».

Δείτε τη φάση:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.