Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Γουέστ Μπρομ του Κορμπεράν ο Εμβιλά

Στην Γουέστ Μπρομ του Κορμπεράν ο Εμβιλά

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/2/2024 20:26
Στην Γουέστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάν Εμβιλά ο οποίος βρήκε ομάδα μετά από επτά μήνες.

Επιστροφή στην Αγγλία για τον Γιάν Εμβιλά. Ο Γάλλος μέσος βρισκόταν χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιούλιο κι εν τέλει υπέγραψε τετράμηνο συμβόλαιο με την Γουέστ Μπρομ του Κάρλος Κορμπεράν.

Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στους «ερυθρόλευκους» την περσινή σεζόν και θα δουλέψουν ξανά μαζί στους «μπάγκις», οι οποίοι βρίσκονται στην 5η θέση της Τσάμπιονσιπ και διεκδικούν την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στην Αγγλία για λογαριασμό της Σάντερλαντ. Στις δηλώσεις του μετά τις υπογραφές αποκάλυψε μάλιστα πως ο Κορμπεράν τον κάλεσε για να υπογράψει στην Γουέστ Μπρομ:

«Γνωρίζω πολύ καλά τον τεχνικό Κάρλος Κορμπεράν και με ξέρει πολύ καλά γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ήταν χαρά να δουλέψω μαζί του και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω ξανά μαζί του τώρα. Επικοινώνησε μαζί μου και μου ζήτησε να έρθω εδώ και αμέσως είπα ναι».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.