Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μπεσίκτας του Σάντος έδιωξε ποδοσφαιριστή επειδή είχε... Tinder!

Η Μπεσίκτας του Σάντος έδιωξε ποδοσφαιριστή επειδή είχε... Tinder!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/2/2024 18:41
Η Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος έλυσε το συμβόλαιο του 21χρονου επιθετικού Εμιρχάν Ντελιμπάς με τα τουρκικά Μέσα να αναφέρουν πως ο λόγος ήταν το προφίλ που είχε ο ποδοσφαιριστής στη γνωστή εφαρμογή γνωριμιών Tinder.

Όπως αποδεικνύεται δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση να έχεις θέση στο ρόστερ της Μπεσίκτας. Περίπου τρεις μήνες μετά τη λύση των συμβολαίων πέντε ποδοσφαιριστών της λόγω κακών εμφανίσεων (Αμπουμπακάρ, Ροζίερ, Μπαϊγί, Γκεζάλ, Ονάνα), η τουρκική ομάδα, στην οποία προπονητής είναι ο Φερνάντο Σάντος, αποδέσμευσε άλλον έναν ποδοσφαιριστή της για έναν άκρως ιδιαίτερο λόγο.

Ο λόγος για τον 21χρονο επιθετικό Εμιρχάν Ντελιμπάς, ο οποίος σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα απομακρύνθηκε από την Μπεσίκτας διότι… είχε προφίλ στο Tinder.

Οι ιθύνοντες της Μπεσίκτας δεν εκτίμησαν καθόλου την παρουσία του στη διάσημη εφαρμογή γνωριμιών. Γενικότερα, όλη η δραστηριότητά του στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα οι δημοσιεύσεις του στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσαν προβληματισμό στο κλαμπ της Κωνσταντινούπολης που προχώρησε στη λύση του συμβολαίου του.

Ο Ντελιμπάς είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Τουρκίας αλλά τη φετινή σεζόν κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές με την τουρκική ομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.