Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πυροβολισμοί και διακοπή στο παιχνίδι Απόλλων Ποντίων – Μανδραϊκός!

Πυροβολισμοί και διακοπή στο παιχνίδι Απόλλων Ποντίων – Μανδραϊκός!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/2/2024 19:15
Το ντέρμπι ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων Ασπρόπυργου και τον Μανδραϊκό για το πρωτάθλημα ΕΠΣ Δυτικής Αττικής διακόπηκε λόγω πυροβολισμών! Σε δέκα προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία.

Απίθανα πράγματα στο ντέρμπι της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής ανάμεσα στον Απόλλωνα Ποντίων Ασπρόπυργου και τον Μανδραϊκό.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ένα χαμένο πέναλτι των φιλοξενούμενων στο 42′, υπήρξαν συμπλοκές και στη συνέχεια υπήρξαν και πυροβολισμοί με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί.

Ο διαιτητής του αγώνα, Αριστείδης Βάτσιος, αναφέρει στο φύλλο αγώνος ότι στο 43' άκουσε αρχικά έξι πυροβολισμούς και εν συνεχεία άλλους οκτώ (πιθανόν πυροβολισμούς), ενώ άκουγε από την κερκίδα μερίδα φιλάθλων να φωνάζουν: «Έχουν όπλα, έχουν όπλα, μας πυροβολούν, έχουμε μικρά παιδιά».

Εν συνεχεία παράγοντες του Απόλλωνα Ποντίων μετέφεραν στο Βάτσιο πληροφορίες ότι κάποιοι πυροβολήσανε στον αέρα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποσύρει τις ομάδες από τον αγωνιστικό χώρο και να διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Αστυνομία προχώρησε και σε δέκα προσαγωγές, έξι μέσα στο γήπεδο και τέσσερις σε φορτηγάκι στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, όπου και βρέθηκε όπλο.

* Η φωτογραφία είναι αρχείου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.