Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντέρμπι «αιωνίων» στον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας!

Ντέρμπι «αιωνίων» στον τελικό του ΟΠΑΠ Final 8 Κύπελλο Ελλάδας!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/2/2024 23:26
Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός θα έρθουν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας OΠΑΠ μετά τις προκρίσεις τους στα ημιτελικά απέναντι σε Άρη και Προμηθέα Πάτρας αντίστοιχα.

Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν τον Άρη και σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και πολλά φάουλ πήραν τη νίκη με 76-55. Οι παίκτες του Αταμάν από τη στιγμή που βελτίωσαν την απόδοση τους στην άμυνα άρχισαν να «χτίζουν» μία διαφορά απέναντι σε αυτούς τους Καστρίτη οι οποίοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και έδειξαν πως μπορούν να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο τους.

Όσο περνούσε η ώρα όμως το Τριφύλλι έβρισκε ρυθμό και από τα μέσα του δεύτερης περιόδου και έπειτα δεν ανησύχησε ιδιαίτερα, φτάνοντας σε μία σχετικά άνετη νίκη.Πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό AKTOR ήταν και πάλι ο Κέντρικ Ναν ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο ενώ ακολούθησαν οι Μήτογλου (10 π., 5 ριμπ.) και Γκραντ (10 π., 4 ριμπ, 3 ασ., 3 κλ.).

Στον Άρη για άλλη μία φορά ο Τολιόπουλος προσπάθησε να κρατήσει «όρθια» την ομάδα του με τους 21 πόντους που σημείωσε όμως ήταν αρκετά μόνος του και οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε μία μεγάλη έκπληξη.

Στο δεύτερο κατά σειρά ημιτελικό ο Ολυμπιακός μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο τέλος επικράτησε με 91-77 του μαχητικού Προμηθέα και έκλεισε θέση στον μεγάλο τελικό.

Οι Πειραιώτες είδαν τους αντιπάλους τους να προβάλουν αντίσταση και να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από ένα σημείο και μετά, με το ημίχρονο να τελειώνει στο 40-36. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα όμως ανέβασαν ρυθμό στο τρίτο δεκάλεπτο, έφτασαν και στο +17 και κάπου εκεί κατάλαβαν πως θα φτάσουν σε μία εύκολη νίκη.

Ο Πετρούσεφ με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ενώ ακολούθησαν οι Γουόκαπ, Ράιτ και Πίτερς όλοι τους με 10.

Από τον Προμηθέα ο Κάουαν με 20 πόντους και ο Ρέινολντς με 19 ήταν οι λόγοι που η ομάδα της Πάτρας έμενε «ζωντανή» ως ένα σημείο, με τον Ετσενίκε να έχει επίσης 10 πόντους για το σύνολο του Παπαθεωδόρου.