Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισημερινή Γουινέα: «Τελείωσε» τον πρώτο σκόρερ του Κόπα Άφρικα, Ενσούε για «σοβαρή απειθαρχία»

Ισημερινή Γουινέα: «Τελείωσε» τον πρώτο σκόρερ του Κόπα Άφρικα, Ενσούε για «σοβαρή απειθαρχία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/2/2024 15:56
Ο πρώτος σκόρερ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, Εμίλιο Ενσούε αποκλείστηκε από την Εθνική της Ισημερινής Γουνέας μαζί με τον Ιβάν Σαλβαδόρ για αρκετά πειθαρχικά επεισόδια, όπως γνωστοποίησε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας.

Ο αρχισκόρερ της Εθνικής Ισημερινής Γουινέας, Εμίλιο Ενσούε κατέκτησε το «χρυσό παπούτσι» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, σημειώνοντας πέντε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια.

Ωστόσο την Τρίτη (14/2) η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας γνωστοποίησε ότι ο παίκτης τίθεται σε αναστολή για «σοβαρή απειθαρχία» και δεν θα ήταν διαθέσιμος για την Εθνική ομάδα μέχρι να γίνουν διαθέσιμα «περαιτέρω στοιχεία».

Είναι αξιοσημείωτο πως ο Ενσούε είναι ο αρχηγός της Ισημερινής Γουινέας και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας με 22 τέρματα.

Η Ισημερινή Γουινέα επιβεβαίωσε επίσης ότι ο συμπαίκτης του Ενσούε, Ιβάν Σαλβαδόρ θα τιμωρηθεί επίσης μετά από ένα «δυσάρεστο» περιστατικό στην πόλη Αμπιζάν στις 29 Ιανουαρίου, το οποίο χρειάστηκε την επέμβαση της τοπικής αστυνομίας.

Σχετικά με την απαγόρευση του Σαλβαδόρ, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας πρόσθεσε ότι το περιστατικό είχε προκαλέσει ζημιά στη φήμη της ομάδας και του έθνους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.