Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα - Ιταλία 10-11: «Αυτοκτονία» κι αποκλεισμός για τη «γαλανόλευκη» (video)

Ελλάδα - Ιταλία 10-11: «Αυτοκτονία» κι αποκλεισμός για τη «γαλανόλευκη» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/2/2024 17:52
Η Εθνική Ελλάδας κρατούσε την πρόκριση στην τετράδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο στα χέρια της, όμως «αυτοκτόνησε» και ηττήθηκε (10-11) από τους Ιταλούς, μένοντας εκτός συνέχειας.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε να προηγείται με διαφορά δύο τερμάτων στο δίλεπτο για το τέλος όμως χάθηκε το καθαρό μυαλό και από «φτηνά» λάθη επέτρεψαν στη «Σκουάντρα Ατζούρα» να επικρατήσει και να πάει εκείνη στους «4», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ισπανία.

Από την άλλη η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα πρέπει να συνεχίσει την προσπάθειά της στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 και θα παίξει με το Μαυροβούνιο, έχοντας πάντως μείνει εκτός συνέχειας και μακριά από τα μετάλλια.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, το πρώτο οκτάλεπτο βρήκε την Εθνική να κυριαρχεί πλήρως και να προηγείται 3-1 και στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου προηγήθηκε με διαφορά τριών τερμάτων (4-1).

Με το σκορ στο 4-2 όμως ο Αργυρόπουλος αποβλήθηκε για βίαιο χτύπημα και για τέσσερα λεπτά η «γαλανόλευκη» έπαιξε με παίκτη λιγότερο. Οι Ιταλοί το εκμεταλλεύτηκαν και προσπέρασαν 6-4, με το ημίχρονο να τελειώνει 6-5.

Ωστόσο η Ελλάδα δεν τα είχε παρατήσει και γύρισε στο ματς, με το ντέρμπι να είναι πολύ μεγάλο στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην τελευταία περίοδο η Εθνική «αγκάλιασε» τη νίκη και προηγήθηκε 10-8 δύο λεπτά πριν το τέλος. Όλα έδειχναν ότι θα προκρινόταν αλλά κατέρρευσε και δέχτηκε τρία γκολ κι έπεσε σχεδόν από το... πουθενά στο καναβάτσο.



Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-5, 3-2, 2-3

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 1, Αργυρόπουλος, Κάκαρης, Νικολαΐδης 1, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος, Καλογερόπουλος 1, Παπανικολάου.

Ιταλία (Καμπάνια): Ντελ Λούνγκο, Ντι Φούλβιο 1, Νταμόντε 1, Φοντέλι 2, Ρεντζούτο, Ετσενίκε 1, Πρεσιούτι 1, Μπρούνι, Ντι Σόμα 2, Βελότο 1, Νικόζια, Κοντέμι 2, Ιόκι Γκράτα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.