Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Η Ρόμα «πλήγωσε» Λάζαρο και Κονέ (video)

Σέριε Α: Η Ρόμα «πλήγωσε» Λάζαρο και Κονέ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2014 00:51
Με γκολ του Ναϊνγκολάν στο 37’, η Ρόμα κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Μπολόνια των Χριστοδουλόπουλου και Κονέ (βασικοί) και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο.

Αν και ζορίστηκε αρκετά απέναντι στην Μπολόνια, η Ρόμα κατάφερε να φύγει με το «διπλό» (1-0) από την έδρα των «ροσομπλού» και να μειώσει έτσι στους 6 τη διαφορά της από τη Γιουβέντους, με τις δύο ομάδες να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι «τζιαλορόσι» έχοντας στον πάγκο τον Βασίλη Τοροσίδη, είχαν δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντέστρο (18’) ωστόσο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 37’ με σουτ του Ναϊνγκολάν.

Η Μπολόνια έχοντας βασικούς τους Χριστοδουλόπουλο και Κονέ, πίεσε στην επανάληψη για να φτάσει στην ισοφάριση, έχασε ευκαιρίες με τους Μαντοβάνι και Ταντέι, ωστόσο δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Ντε Σάντκις.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις ο Χριστοδουλόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-1 καθώς από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά, με αποτέλεσμα η Ρόμα να καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από το «Ρενάτο Νταλ’ Αρα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.