Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, κοιτάς να μη το χάσεις...»

Λουτσέσκου: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, κοιτάς να μη το χάσεις...»

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
11/2/2024 22:18
Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ύστερα από την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού μετά το τέλος του αγώνα:

«Έχω δύο απόψεις για το παιχνίδι. Η μία είναι επαγγελματική. Μιλώντας από αυτή, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, κοιτάς να μη το χάσεις. Και αυτό συνέβη σήμερα. Από την άλλη πλευρά, συναισθηματικά μιλώντας, είμαι απογοητευμένος από την εικόνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει περισσότερα πράγματα. Στο δεύτερο μέρος δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους μας. Χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε έναν».

Ενώ για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, προσέθεσε:

«Το λέω από το ξεκίνημα της σεζόν ότι η υπόθεση κορυφή είναι δύσκολη. Ότι πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Κάθε ματς είναι μάχη. Όλα τα ματς στα πλέι-οφ θα είναι δύσκολα. Τον Νοέμβριο καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση στους 16 του Κόνφερενς και εκείνο το βράδυ που περάσαμε την Άιντραχτ ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Γιατί δε θα είχαμε το Φεβρουάριο και παιχνίδια ευρωπαϊκά μεταξύ των ντέρμπι που έχουμε τώρα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Έτσι όμως είναι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.