Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός U19 - Ίντερ U19 0-0 (6-5 πεν.): Θρυλική πρόκριση για τους «ερυθρόλευκους» στους »16» του Youth League (video)

Ολυμπιακός U19 - Ίντερ U19 0-0 (6-5 πεν.): Θρυλική πρόκριση για τους «ερυθρόλευκους» στους »16» του Youth League (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/2/2024 17:28
Την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Youth League πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, καθώς νίκησε 6-5 στα πέναλτι την Ίντερ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τσέκαρε το εισιτήριό του για την επόμενη φάση, με το ενενηντάλεπτο να έχει τελειώσει ισόπαλο 0-0.

Πλέον οι Πειραιώτες θα περιμένουν να μάθουν την αντίπαλό τους στον επόμενο γύρο, με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για τις 9/2 στη Νιόν της Ελβετίας και οι αναμετρήσεις που θα είναι ξανά μονές, θα διεξαχθούν το διήμερο 27-28/2.

Ήδη εκτός από τους «ερυθρόλευκους», έχουν τσεκάρει το εισιτήριο από τα πλέι οφ η Λειψία και η Μάιντζ, ενώ ως πρώτες στα γκρουπ τους ήδη είχαν προκριθεί στους «16» οι Κοπεγχάγη, Λανς, Ρεάλ Μαδρίτης, Σάλτσμπουργκ, Φέγενορντ, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι και Πόρτο.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του Σωτήρη Συλαΐδόπουλου με τη βοήθεια του κόσμου τους που έδωσε το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου στάθηκαν πολύ καλά και ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, έχοντας κορυφαίο τον Κωστούλα.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο χορτάρι ακόμα κι όταν έμεινε με δέκα παίκτες -λόγω αποβολής του Παπακανέλλου στο 73', έχοντας καλύτερες ευκαιρίες από τους «νερατζούρι».



Τελικά το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί όλοι οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών ευστόχησαν και ο Κόκι έστειλε την μπάλα από τα δοκάρια στο έκτο πέναλτι των Ιταλών, χαρίζοντας έστω κι άθελά του την πρόκριση στους «ερυθρόλευκους».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.