Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κακά: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στις ΗΠΑ»

Κακά: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στις ΗΠΑ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2014 16:08
Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο MLS εξέφρασε ο Κακά ο οποίος δήλωσε ότι θα συζητήσει με τους ανθρώπους της Μίλαν το καλοκαίρι για το αν θα παραμείνει στους «ροσονέρι» και τη νέα σεζόν.

Ο Κακά συμπληρώνει σήμερα 300 συμμετοχές με τη φανέλα της Μίλαν εφόσον αγωνιστεί στον αγώνα με τη Κίεβο, ωστόσο το μέλλον του Βραζιλιάνου στους «ροσονέρι» μόνο σίγουρο δεν είναι, παρότι το συμβόλαιο του εκπνέει το 2015.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος χαφ σε συνέντευξη του στη «Corriere della Sera» δήλωσε πως θα μιλήσει στο τέλος της σεζόν με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, προσθέτοντας πως επιθυμεί να αγωνιστεί στο MLS, εφόσον δεν παραμείνει στην Μίλαν και τη νέα σεζόν:

«Στο μέλλον θα ήθελα να αγωνιστώ στην Αμερική. Στο τέλος της σεζόν θα μιλήσω με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, ώστε να μιλήσουμε για τους στόχους του συλλόγου. Εάν φύγω, τότε θα ήθελα να πάρω μεταγραφή στις ΗΠΑ».

Ο ίδιος τόνισε πως δεν μετάνιωσε με την απόφαση του να επιστρέψει στη Μίλαν, ενώ αναφέρθηκε και για τον Κλάρενς Ζέεντορφ και την κατάσταση που έχει συναντήσει στην ομάδα:

«Δεν μετανιώνω με την απόφαση μου να επιστρέψω στη Μίλαν. Είναι μέρος της ζωής να βιώνεις περίεργες καταστάσεις και κάθε ομάδα περνάει κρίσεις. Δεν νομίζω πως ο Ζεέντορφ περίμενε να συναντήσει τόσο διαφορετική κατάσταση από αυτή που υπήρχε όταν αγωνίζονταν ως παίκτης στην ομάδα. Όμως για τον Κλάρενς βρίσκεται μόνο στη αρχή της νέας του καριέρας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.