Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς τηλεοπτική περιγραφή το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, απεργούν οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV!

Χωρίς τηλεοπτική περιγραφή το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, απεργούν οι δημοσιογράφοι της Cosmote TV!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/2/2024 17:53
Χωρίς τηλεοπτική περιγραφή και σχολιασμό θα μεταδοθούν όλα τα παιχνίδια της Κυριακής στην πλατφόρμα της Cosmote TV καθώς οι δημοσιογράφοι της προχωρούν σε απεργία.

Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) σε έκτακτη συνεδρίασε του αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους της Cosmote TV.

Έτσι το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός αλλά και τα ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ-Κηφισιά δεν θα έχουν περιγραφή, όπως όλα και τα παιχνίδια που μεταδίδονται την Κυριακή από την Cosmote TV, όπως το ντέρμπι Ίντερ-Γιουβέντους στη Σέριε A.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) σε έκτακτη συνεδρίαση την 1η/2ου/2024 αποφάσισε την προκήρυξη 24ώρης απεργιακής κινητοποίησης από τις 6:00 πμ την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024 έως τις 6:00 π.μ. την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024 για όλους τους δημοσιογράφους, που απασχολούνται στην COSMOTE TV με αιτήματα:
  • Τον επανακαθορισμό των όρων των συμβάσεων εργασίας,
  • Την καταβολή αμοιβής για νυχτερινή απασχόληση και εργασία την Κυριακή, και τέλος
  • Την καταβολή οικογενειακών επιδομάτων καθώς και αποζημίωσης για εργασία σε ημέρες εβδομαδιαίας ανάπαυσης και εργασία εκτός έδρας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην απεργία, αφού μόνο μέσα από συλλογικούς και οργανωμένους αγώνες μπορεί να δοθεί λύση σε χρονίζοντα προβλήματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.