Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Μύλος» στη Γουέστ Χαμ στο φινάλε των μεταγραφών με τεχνικά προβλήματα και αργοπορία να ακυρώνουν δύο μετακινήσεις

«Μύλος» στη Γουέστ Χαμ στο φινάλε των μεταγραφών με τεχνικά προβλήματα και αργοπορία να ακυρώνουν δύο μετακινήσεις

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
2/2/2024 15:39
Άνω κάτω έχει γίνει η Γουέστ Χαμ με την αργοπορία των ανθρώπων της και τεχνικά προβλήματα σε υπολογιστές του συλλόγου να ματαιώνουν στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τις μετακινήσεις του Πάμπλο Φορνάλς στη Ρεάλ Μπέτις και του Σαϊντ Μπενραχμά στη Λιόν, με αποτέλεσμα τα «σφυριά» να απειλούνται με οικονομική ζημιά και με αγωγές.

Οι «λιονέ» συμφώνησαν με τα «σφυριά» για τον δανεισμό του Αλγερινού εξτρέμ έως το τέλος της σεζόν, αλλά η ομάδα του Λονδίνου δεν έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα στον προβλεπόμενο χρόνο, με συνέπεια να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και να ακυρωθεί η μεταγραφή.

Η γαλλική ομάδα κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού από τη Γουέστ Χαμ και σκοπεύει να την καταγγείλει στην παγκόσμια ομοσπονδία για αθέτηση συμφωνίας.

Αναφορικά με τον Πάμπλο Φορνάλς, υπήρχε συμφωνία με τη Μπέτις για παραχώρησή του έναντι 8 εκατ. ευρώ, παρ' ότι το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκάιρι. Ένα πρόβλημα με τους υπολογιστές όμως στάθηκε ικανό για να μην ολοκληρωθεί ποτέ η μεταγραφή και πλέον έχουν κινηθεί διαδικασίες προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη.

«Υπήρχε πρόβλημα με τον υπολογιστή από την πλευρά της Γουέστ Χαμ. Τα έγγραφα στάλθηκαν, αλλά ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή της Γουέστ Χαμ σταμάτησε τα πάντα. Τώρα είναι δουλειά των δικηγόρων. Ο σύλλογος πιστεύει πως τελικά η μεταγραφή θα εγκριθεί», τόνισε σε ανακοίνωση της η ομάδα της Ανδαλουσίας, η οποία αισιοδοξεί πως θα μετακινηθεί κανονικά στη Ισπανία ο Φορνάλς, αφού είναι έγκαιρα εγγεγραμένος στο σύστημα της Λα Λίγκα για να κλείσει και επίσημα τη μεταγραφή του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.