Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H Κηφισιά ανακοίνωσε Γιόβαντσιτς και παλεύει για Μενέντεζ

H Κηφισιά ανακοίνωσε Γιόβαντσιτς και παλεύει για Μενέντεζ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
2/2/2024 14:40
Την απόκτηση του Ντούσαν Γιόβαντσιτς μέχρι το τέλος της σεζόν, ως δανεικού από την Αστάνα, ανακοίνωσε η Κηφισιά που παίζει τα... ρέστα της και για τον Τζόναθαν Μενέντεζ.

Ο 33χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ομπιλιτς, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Σλάβια Βελιγραδίου, Σουμάντζιγια, Ζέμουν, Μπόρατς Τσάτσακ και Βοϊβοντίνα και το 2018 πήρε μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα. Με τον ιστορικό σύλλογο του Βελιγραδίου κατέγραψε συνολικά 68 συμμετοχές και πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλήματων, πριν ξενιτευτεί για πρώτη φορά, για λογαριασμό της τουρκικής Ριζεσπόρ.

Από εκεί δόθηκε δανεικός στην Τομπόλ Κοστανάι, την οποία βοήθησε ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και το σούπερ καπ στο Καζακστάν και εν συνεχεία εντάχθηκε στην ομάδα με κανονική μεταγραφή. Την περσινή περίοδο μεταγράφηκε στην Αστάνα, με την οποία κατέκτησε ακόμη ένα σούπερ καπ στο Καζακστάν, ενώ τη φετινή περίοδο συμμετείχε στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας και στις τρεις διοργανώσεις της UEFA φέτος.

Από εκεί και πέρα η ομάδα των βορείων προαστίων κινείται για την απόκτηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Τζόναθαν Μενέντεζ, που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη ύστερα από 22 συμμετοχές κι ένα γκολ φέτος.

Ο 29χρονος άσος που έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του σε Τάγιερες, Ιντεπεντιέντε, Βελές και Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ έχει περάσει από την Σαλτ Λέικ του MLS φάνηκε αρχικά να οδεύει προς την Καλαμάτα, αλλά τις τελευταίες ώρες υπάρχουν εξελίξεις που τον φέρνουν πολύ κοντά στην Κηφισιά.

Τέλος στο μέτωπο των αποχωρήσεων, παρελθόν από χθες (1/2) αποτελεί οριστικά από την ομάδα ο Λούμορ. Ο 27χρονος Γκανέζος μπακ πραγματοποίησε 11 συμμετοχές με την φανέλα της, σκοράροντας ένα γκολ και δίνοντας μία ασίστ και πλέον συνεχίζει στη Ρίντ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.