Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στην Άουγκσμπουργκ ο Μπιέλ – «Θα σε σέβομαι για πάντα Ολυμπιακάρα» είπε ο Ισπανός

Επίσημα στην Άουγκσμπουργκ ο Μπιέλ – «Θα σε σέβομαι για πάντα Ολυμπιακάρα» είπε ο Ισπανός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2024 20:36
Παίκτης της Άουγκσμπουργκ είναι και επίσημα ο Πεπ Μπιέλ με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Στα πέντε εκατ. ευρώ η οψιόν αγοράς.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Πεπ Μπιέλ στην Άουγκσμπουργκ. Ο Ισπανός επιθετικός χαφ αποκτήθηκε από τη γερμανική ομάδα με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από τον Ολυμπιακό, ενώ στη συμφωνία περιλαμβάνεται οψιόν αγοράς στα πέντε εκατ. ευρώ.

Ο 27χρονος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Σεπτέμβριο του 2022 από την Κοπεγχάγη αντί έξι εκατ. ευρώ αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις μεγάλες προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπο του. Σε 1,5 χρόνο παρουσίας κατέγραψε 12 γκολ και οχτώ ασίστ σε 59 εμφανίσεις με τους Πειραιώτες.

Μετά τις υπογραφές, ο Μπιέλ έγραψε μήνυμα στα social media, αποχαιρετώντας τον Ολυμπιακό: «Προς το παρόν οι δρόμοι μας χωρίζουν, ο χρόνος θα δείξει αν θα ξανασυναντηθούμε, δεν πέρασε πολύς καιρός, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου μέρος αυτής της οικογένειας… Σε αγαπώ και θα σε σέβομαι για πάντα Ολυμπιακάρα!!».

Photo Credit: twitter.com/FCAugsburg


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.