Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερίμ: «Έπρεπε να είχαμε βρει νωρίτερα το δεύτερο γκολ» (video)

Τερίμ: «Έπρεπε να είχαμε βρει νωρίτερα το δεύτερο γκολ» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2024 21:40
Ο Φατίχ Τερίμ δήλωσε χαρούμενος για την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε πως το δεύτερο γκολ έπρεπε να είχε έρθει νωρίτερα ενώ έκανε και το σχόλιο του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Μλαντένοβιτς στο 90+5’ νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ανέτρεψε το εις βάρος του 2-1 από το πρώτο ματς στην Λεωφόρο και προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Μετά το φινάλε, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Φατίχ Τερίμ μίλησε στην Cosmote TV:

Για το γκολ πρόκρισης στο 90+5: «Έπρεπε να είχαμε βρει πιο νωρίς το δεύτερο γκολ. Παίξαμε 90 λεπτά στην αντίπαλη πλευρά πολύ ψηλά, βρήκαμε πολλές ευκαιρίες. Δεν θέλω να σχολιάσω αν δώσανε ή δεν δώσανε κάποια πράγματα στο παιχνίδι, χαίρομαι για την αντίδραση σ’ ένα παιχνίδι που στο πρώτο είχαμε χάσει και αντιδράσαμε καλά στο δεύτερο ματς».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Παίξαμε ξανά Τετάρτη, ο αντίπαλος μας έχει ξεκουραστεί, πάλι παίξαμε την προηγούμενη Τετάρτη, αντίπαλος μας είχε πάλι ξεκουραστεί. Μέχρι την Κυριακή πρέπει να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε, να ετοιμαστούμε και να βγούμε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σε αυτούς που έχω δώσει ευκαιρίες σήμερα, αντιδράσαμε σαν ομάδα. Αυτό μου άρεσε πολύ».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.