Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Λιούμπισιτς!

Επίσημα στην ΑΕΚ ο Λιούμπισιτς!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
31/1/2024 20:28
Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της ΑΕΚ με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτηση του έως το καλοκαίρι του 2029.

To... σίριαλ Λιούμπισιτς είχε αίσιο τέλος για την ΑΕΚ καθώς μετά από διαπραγματεύσεις ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για να κάνει δικό της τον Κροάτη άσο.

Ο 24χρονος μέσος έφτασε στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης (31/1) και αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ το οποίο έχει διάρκεια 5.5 ετών.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Κροάτης μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το 2029.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς γεννήθηκε στη Βιέννη στις 14 Ιουλίου 1999. Σε ηλικία επτά ετών έγινε μέλος της Ακαδημίας της Ραπίντ Βιέννης και τρία χρόνια αργότερα εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βίνερ Σπορτ-Κλουμπ.

Τον Ιανουάριο του 2014 πήρε μεταγραφή για την Zανκτ Πέλτεν, ξεκινώντας από την Κ15 του αυστριακού συλλόγου και φτάνοντας έως την πρώτη ομάδα, στην οποία έκανε ντεμπούτο λίγο πριν συμπληρώσει τα 19 του χρόνια. Με τη Zανκτ Πέλτεν αγωνίστηκε σε 99 ματς (8 γκολ, 14 ασίστ) έως το καλοκαίρι του 2021 όταν υπέγραψε στην Ραπίντ»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.