Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Ώρα αποχωρήσεων στους «ερυθρόλευκους», ο Γιόβετιτς κι άλλοι δύο στην πόρτα της εξόδου

Ολυμπιακός: Ώρα αποχωρήσεων στους «ερυθρόλευκους», ο Γιόβετιτς κι άλλοι δύο στην πόρτα της εξόδου

Συντάκτης: Agones team
Agones team
29/1/2024 15:00
Αποχωρήσεις αναμένεται να υπάρξουν στον Ολυμπιακό στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστή η απόφαση των «ερυθρόλευκων» να μην προχωρήσουν σε περισσότερες μεταγραφές, καθώς ήδη το ρόστερ τους ήταν αρκετά μεγάλο και ο Κάρλος Καρβαλιάλ όχι μόνο δεν ήθελε να γίνει ακόμα πιο «βαρύ», αλλά επιθυμεί να είναι πιο συγκεκριμένες οι λύσεις που θα έχει στη διάθεσή του.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι στο φινάλε του χειμερινού «παραθύρου», οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Ένας από αυτούς αναμένεται να είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Παρτιζάν. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ωστόσο ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει, από τη στιγμή που δεν έχει προσφέρει κάτι ιδιαίτερο και το συμβόλαιό του εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Παρελθόν θα αποτελέσει κατά πάσα πιθανότητα και ο Τζάκσον Πορόσο, με τον 23χρονο σέντερ μπακ από το Εκουαδόρ να έχει τεθεί εδώ και πολύ καιρό εκτός πλάνων λόγω των άσχημων εμφανίσεών του. Αν και υπήρξε σκέψη να παραμείνει, τελικά θα ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του από την Τρουά.

Τέλος στον «αέρα» βρίσκεται και το μέλλον του Πεπ Μπιελ. Ο Ισπανός έχει παραγκωνιστεί τον τελευταίο καιρό και με δεδομένες τις μεταγραφές που έγιναν, πολύ δύσκολα θα βρει χώρο και χρόνο στην ομάδα. Ωστόσο το αρνητικό για τον Ίβηρα άσο είναι ότι δεν έχει τις προτάσεις που θα ήθελε στα χέρια του. Γι' αυτόν τον λόγο ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για τι θα συμβεί στην παρούσα φάση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.