Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O Νίλσεν αποτελεί παρελθόν από  την Κηφισια - Μπράτσος προ των πυλών

O Νίλσεν αποτελεί παρελθόν από την Κηφισια - Μπράτσος προ των πυλών

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/1/2024 14:46
Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία της Κηφισιάς με τον Ντέιβιντ Νίλσεν και πλέον όλα δείχνουν πως ο Κώστας Μπράτσος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «νεοφώτιστων».

Ο Δανός τεχνικός λοιπόν αποτελεί παρελθόν από την τεχνική της ηγεσία της ομάδας ομάδας των βορείων προαστίων, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στο TV 2 Sport της χώρας του και χωρίς να έχει επικοινωνηθεί κάτι από την ΠΑΕ δημόσια παρά μόνο πως το κλίμα δεν είναι υπέρ του.

Ο Νίλσεν, που είχε ρεκόρ 1-2-5 στα ματς που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας τόνισε στις ίδιες δηλώσεις πως; «Πήρα μία ομάδα που δεν είχε κερδίσει σε 10 παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα, αλλά δεν το πετύχαμε. Δεν μετανιώνω που αποδέχθηκα τη δουλειά».

Λίγο αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας που ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Ντέιβιντ Νίλσεν.

Στο διάστημα που βρέθηκε στον σύλλογο, ο Ντέιβιντ Νίλσεν δούλεψε σκληρά και με αποφασιστικότητα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά για την πορεία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός και το ήθος του Ντέιβιντ Νίλσεν δεν αμφισβητούνται στο ελάχιστο κι αυτά είναι στοιχεία τα οποία θα χαρακτηρίζουν το διάστημα που βρέθηκε στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε και να του ευχηθούν κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»
.

Πλέον η Κηφισιά, που με 12 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Stoiximan Super League, ψάχνει τον τρίτο τεχνικό που θα την καθοδηγήσει για φέτος καθώς η σεζόν ξεκίνησε με τον Γιάννη Αναστασίου και μετά ανέλαβε ο Νίλσεν.

Ο άνθρωπος στον οποίον έχουν καταλήξει και μοιάζει πιο πιθανό να αναλάβει το δύσκολο έργο να βγάλει την ομάδα από τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι ο Κώστας Μπράτσος, που από το ξεκίνημα της σεζόν έως τον Νοέμβριο βρισκόταν στον πάγκο του Βόλου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.