Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά «μαγεύει» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ο Μαντί απασχολεί την Τραμπζονσπόρ

Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά «μαγεύει» στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και ο Μαντί απασχολεί την Τραμπζονσπόρ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/1/2024 23:31
Βίοι αντίθετοι για τους δύο Καμαρά του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» πάντως να φαίνεται πως έχουν πιθανότητες εν προκειμένω να επωφεληθούν και από τους δύο.

Ο Αγκιμπού Καμαρά, που φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στον Ατρόμητο πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, εκτοξεύθηκε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Ο άσος από τη Γουινέα όχι μόνο συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της διοργάνωσης στη φάση των ομίλων, αλλά σήμερα (28/1) πέτυχε στο 90'+8' το «χρυσό» γκολ με το οποίο η εθνική του ομάδα επικράτησε με 1-0 της Ισημερινής Γουινέας και προκρίθηκε στα προημιτελικά.



Την ίδια στιγμή ο Μαντί Καμαρά, που έχει μείνει εκτός αποστολής της εθνικής του, φέρεται πως έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Χακάν Γιολογλου, «Η Τραμπζονσπόρ έχει βάλει στη λίστα της τον μέσο από τη Γουινέα, ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό εδώ και πέντε χρόνια και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι».

O 26χρονος χαφ που θεωρείτο μεγάλο πρότζεκτ στον Ολυμπιακό και πέρυσι παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρόμα, είναι εδώ και τρία χρόνια σε αγωνιστική πτώση και δεν προβλέπεται να ανανεωθεί το συμβόλαιό, ενώ μετά το χαμένο πέναλτι που κόστισε τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για αυτόν.

Αν η Τραμπζονσπόρ ενδιαφερόταν για την απόκτησή του άμεσα, ίσως ο Ολυμπιακός να το σκεφτόταν, αν καλυπτόταν και οικονομικά, αλλιώς θα φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Εντελώς διαφορετική πάντως είναι η περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά, που δεσμεύεται με συμβόλαιο και ο Ολυμπιακός ίσως του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, ενώ πάντα υπάρχει η περίπτωση πώλησής του σε μία καλύτερη τιμή απ' ότι θα αναμενόταν σε άλλη συγκυρία, ώστε να υπάρχει και ανάλογο κέρδος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.