Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τζεμπούρ ο «λυτρωτής»

Σούπερ Λιγκ: Τζεμπούρ ο «λυτρωτής»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2013 01:37
Με γκολ του Ράφικ Τζεμπούρ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός πήρε την αγχωτική νίκη με 1-0 στην έδρα του Λεβαδειακού, φτάνοντας έτσι τις 14 νίκες σε 17 παιχνίδια στην Σούπερ Λιγκ.

Πολύ καλός ρυθμός στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους μάλιστα να βάζουν δύσκολα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος, με τον Πόι να σημαδεύει στο 10’ το οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι, ενώ 10 λεπτά μετά ο Κόρμπος αστόχησε από πολύ καλή θέση.
Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός κατάφερε απάντησε με τους Τζεμπούρ και Μανώλα και Γκρέκο έως την λήξη του ημιχρόνου, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν ρυθμό πιέζοντας τους Βοιωτούς, ωστόσο δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων και παραλίγο να το πληρώσουν, με το Ντα Κόστα να σημαδεύει το δοκάρι στο 81’. Ο Ζάρντιμ μάλιστα έριξε στο παιχνίδι τους Μήτρογλου και Πάντελιτς, παίζοντας ουσιαστικά με 3 φορ, όμως και πάλι ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να απειλήσει αισθητά την εστία του Κυριακίδη.

Τελικώς όμως, ο Αλγερινός άσος στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίνο, «λυτρώνοντας» την ομάδα του και ρίχνοντας παράλληλα… στο καναβάτσο τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου.

Οι συνθέσεις


Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Γεωργίου, Νικολακάκης, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι (71’ Ακόστα), Ροτζέριο (90+2’ Μίλιεβιτς), Βασιλείου (86’ Ρομέου).

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλά, Κοντρέρας, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοδέστο, Γκρέκο (46’ Πίνο), Αμπντούν (80’ Πάντελιτς), Μασάντο (70’ Μήτρογλου), Τζεμπούρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.