Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

O Γιώργος Μπαντής δημοσίευσε συνομιλία με πρώην παίκτη του Άρη σε απόγνωση λόγω οφειλών - «Γιώργο δεν αντέχω άλλο»

O Γιώργος Μπαντής δημοσίευσε συνομιλία με πρώην παίκτη του Άρη σε απόγνωση λόγω οφειλών - «Γιώργο δεν αντέχω άλλο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/1/2024 16:38
Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, δημοσίευσε στα social media συνομιλία του με πρώην παίκτη του Άρη που έχει φτάσει σε απόλυτη απόγνωση λόγω οφειλών προς το πρόσωπό του και σκέφτεται πλέον τα... χειρότερα όπως τονίζει στα μηνύματά του.

Από τον Απρίλιο του 2023 έχει γίνει έτσι κι αλλιώς η αποκάλυψη από τον ΠΣΑΠΠ πως σε 45 παίκτες που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια από Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα οφείλονται συνολικά 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει γίνει καμία κίνηση από την Πολιτεία προς τις ΠΑΕ για να διευθετήσει το ζήτημα.

Ο πρώην άσος των «κίτρινων» αναφέρει σε μήνυμά του: «Γιώργο, τι κάνεις είσαι καλά; Εγώ καθόλου, δεν αντέχω άλλο. Η Κυβέρνηση πάλι μας κορόιδεψε. Πριν τις εκλογές είπαν ότι θα μας δώσουν τα λεφτά μας και μετά τίποτα», αναφέρει αρχικά το μήνυμα του πρώην παίκτη του Άρη, ο οποίος συνεχίζει: «Το μυαλό μου πάει και πάλι στο κακό. Συνέχεια σκέφτομαι άσχημα πράγματα. Δεν αντέχω άλλο, φοβάμαι», με τη σκέψη όλων να πηγαίνει στον Νίκο Τσουμάνη, επίσης πρώην παίκτη του Άρη, που αυτοκτόνησε πριν από λίγα χρόνια, έχοντας φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο.

Ο Γιώργος Μπαντής, οποίος στην απάντησή του προσπαθεί να τον ηρεμήσει, γράφει στην ανάρτησή του: «Δημοσιεύω την συνομιλία μου με τον πρώην παίκτη του Άρη που η πολιτεία του χρωστάει δεδουλευμένα χρήματα. Το κάνω γιατί εγώ τα χέρια μου δεν θα τα βάψω με αίμα, ας αναλάβουν την ευθύνη εκείνοι που την κατέχουν. Να μην πει κανένας μετά ότι δεν γνώριζε. Εφαρμόστε επιτέλους τον νόμο που εσείς ως κράτος ψηφίσατε».




Κατόπιν αυτού ο αμρόδιος υπουργός, Γιάννης Βρούτσης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΠΣΑΠΠ, Γιώργο Μπαντή και ζήτησε άμεσο ραντεβού με τον Σύνδεσμο, με θέμα τη μη εφαρμογή, από την πλευρά της Πολιτείας, του νόμου 36/06 του 2007 που βρίσκεται σε ισχύ και αφορά τους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Άρη και του ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και ώρα 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.