Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ανακοίνωσε την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν! (video)

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ ανακοίνωσε την αποχώρηση του στο τέλος της σεζόν! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
26/1/2024 13:12
Ο Γιούργκεν Κλοπ με ένα βίντεο στους λογαριασμούς της Λίβερπουλ στα social media έκανε γνωστό πως θα αποχωρήσει από το σύλλογο στο τέλος της σεζόν!

Η απόφαση αυτή έσκασε σαν «βόμβα» στον κόσμο του ποδοσφαίρου καθώς το συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού λήγει το καλοκαίρι του 2026 και κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη.

Ο Κλοπ προσπάθησε να εξηγήσει την απόφαση του και ανέφερε ως κύριο λόγο την έλλειψη ενέργειας που έχει πλέον, τονίζοντας πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσει.

Αδιαμφισβήτητα ο Γερμανός από τον Οκτώβριο του 2015 που ανέλαβε τη θέση του προπονητή, επανάφερε τη Λίβερπουλ στο δρόμο των επιτυχιών, έφτασε μαζί της στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019 ενώ οδήγησε την ομάδα στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια το 2020.

Τη φετινή σεζόν παρουσιάζει και πάλι μία ομάδα που παλεύει για τον τίτλο, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και σίγουρα μετά απ' αυτή την ανακοίνωση δεν θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερο φινάλε από την κατάκτηση άλλης μίας Πρέμιερ Λιγκ.

«Θα φύγω από το κλαμπ στο τέλος της σεζόν. Μπορώ να καταλάβω πως αυτό είναι ένα σοκ για πολλούς ανθρώπους αυτή τη στιγμή όταν το ακούς για πρώτη φορά αλλά σίγουρα μπορώ να το εξηγήσω ή τουλάχιστον θα προσπαθήσω να το εξηγήσω.

Αγαπάω τα πάντα γύρω από το κλαμπ, αγαπάω την πόλη, αγαπάω τους οπαδούς μας. Αγαπάω την ομάδα, αγαπάω το τιμ, αγαπάω τα πάντα. Πρέπει να πάρω αυτή την απόφαση η οποία δείχνει πως είμαι πεπεισμένος πως είναι η σωστή είναι επειδή. Πως να το πω; Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ξέμεινα από ενέργεια.

Νομίζω πως το ξέρω εδώ και καιρό πως θα έπρεπε να το ανακοινώσω κάποια στιγμή αλλά είμαι απολύτως καλά τώρα. Αλλά επίσης ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά, ξανά, ξανά, ξανά. Και μετά από τόσα χρόνια που είχαμε μαζί και μετά τα όσα περάσαμε μαζί ο σεβασμός μου για εσάς έχει μεγαλώσει και το τελευταίο που σας χρωστάω είναι η αλήθεια και αυτή είναι η αλήθεια»
, ήταν τα λόγια του Γιούργκεν Κλοπ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.