Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ακτή Ελεφαντοστού: Θέλει τον Ρενάρ στον πάγκο για τα νοκ-άουτ του Κόπα Άφρικα!

Ακτή Ελεφαντοστού: Θέλει τον Ρενάρ στον πάγκο για τα νοκ-άουτ του Κόπα Άφρικα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/1/2024 18:05
Η Ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού επικοινώνησε με την αντίστοιχη της Γαλλίας θέλοντας να προσλάβει τον Ερβέ Ρενάρ στον πάγκο της για νοκ-άουτ του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Ακόμα μια απίθανη ιστορία πρόσφερε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής αφού η Ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού, απέλυσε από τον πάγκο τον προπονητή, Ζαν Λουί Γκασέ λίγες ώρες προτού οι Ιβοριανοί προκριθούν στα νοκ-άουτ της διοργάνωσης ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η οικοδέσποινα του τουρνουά δεν έχει προπονητή στον πάγκο για τον αγώνα της φάσης των «16» με την Σενεγάλη (29/1) και η Ομοσπονδία της χώρας κάνει αγώνα δρόμου για να βρει αντικαταστάτη!

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα, πρώτη επιλογή είναι ο Ερβέ Ρενάρ, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον πάγκο της Εθνικής γυναικών της Γαλλίας και η Ομοσπονδία της Ακτής Ελεφαντοστού επικοινώνησε με την αντίστοιχα της Γαλλίας προκειμένου να «δανειστεί» τον 55χρονο τεχνικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ρενάρ είναι ο μόνος προπονητής που έχει κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με δύο ομάδες, αφού το κατάφερε τόσο με την Ζάμπια το 2012 όσο και με την Ακτή Ελεφαντοστού το 2015. Έκτοτε οι Ιβορναοί δεν έχουν καταφέρει να προκριθούν ούτε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και μένει να φανεί αν ο Ρενάρ θα κάνει το μεγάλο comeback.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.