Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διαιτητές Super League: «Σας περιμένουμε στα γήπεδα με τις οικογένειες σας, δυστυχώς τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε»

Διαιτητές Super League: «Σας περιμένουμε στα γήπεδα με τις οικογένειες σας, δυστυχώς τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/1/2024 12:15
Οι διαιτητής και οι βοηθοί της Stoiximan Super League εξέδωσαν ανακοίνωση καταδικάζοντας την επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου.

Επιπλέον καλούν από τον κόσμο να επιστρέψει στα γήπεδα με τις οικογένειες τους ωστόσο οι ίδιοι πρέπει να κρύψουν τις δικές τους.

Με αυτό τον καυστικό τρόπο οι διαιτητές σχολιάζουν την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ έξω από την οικία της.

Η ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε για άλλη μία φορά στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μία άνανδρη επίθεση, αυτή τη φορά σε γυναίκα. Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών, ήταν για άλλη μία φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα! Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει αλλά μάλλον δεν ακούει κανείς! Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου. Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.